Viitorul Santimbru-FC Micesti26Viitorul Sântimbru a susținut ultimul amical înainte de debutul din Liga a 4-a contra echipei FC Micești. Echipa lui Adrian Hulea s-a impus cu 3-1 (0-0), prin golurile marcate de E. Hălălae, Dumbra și Stan, golul de onoare al Miceștiului fiind trecut în dreptul lui Berchi. Interesant este faptul că FC Micești a condus până spre finalul jocului, dar condiția fizică și-a spus cuvântul și Sântimbru a revenit in-extremis. A fost ultima repetiție înainte de debutul din Liga a 4-a pentru Sântimbru, care va întâlni în prima etapă Șurianu Sebeș, pe teren propriu. 

Meci frumos de verificare între două echipe bune ale județului, una din Liga a 4-a și una din Liga a 5-a. Partida s-a desfășurat la Galtiu, arena care va găzdui și derby-ul campionatului din prima etapă a Ligii a 4-a, dintre Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a fost una nulă, fără goluri, însă imediat după pauză FC Micești a deschis scorul prin Berchi.

Sântimbru a pus stăpânire pe joc chiar dacă a avut mai mulți absenți și a reușit să egaleze prin căpitanul Eugen Hălălae. Golul a turnat plumb în ghetele vizitatorilor, care au mai încasat două goluri de la Dumbra și Stan.

Viitorul Sântimbru: Pascu – Sașa, Crișan, S. Oara, D. Hulea, R. Morar, Stan, E. Hălălae, Drăghiciu, Negrea, Cristea. Au mai jucat: Dumbra, Oniciu, Miheșan, Ganga.

FC Micești: N. Cristea – M. Popa, D. Popa, Benchea, Topârcean, Berchi, Vozar, Baciu, Scrobotă, Dobra, I. Herepean. Au mai intrat: Horvat, Stoica, Moldovan, A. Herepean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.