IMG_0433În cea de a 27-a etapă, Euro Șpring a găzduit partida cu Inter Ciugud, echipa vizitatoare aliniind la ora jocului doar 11 jucători pe foaie, neavând rezerve. Cu toate astea Ciugudul a fost o nucă tare, și partida a devenit una interesantă cu multiple răsturnări de scor, iar în cele din urmă Euro Șpring s-a impus cu 3-2 (0-1), după golurile marcate de Armenean (49), Șumuțiu (51) și Corcoveanu (74), respectiv Miclea (23) și I. Gherman (65).

Euro Șpring a profitat din plin de ”întoarcerea fiilor risipitori” și a reușit o victorie importantă cu Inter Ciugud, în fața propriilor spectatori. Ciugudul a deschis scorul în min. 23 prin Miclea, rezultat care s-a păstrat până după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În numai două minute Euro Șpring a reușit să întoarcă scorul, punctând în min. 49 prin Armenean și în min. 51 prin Șumuțiu. Chair dacă a vut oar 11 jucători pe foaie, Ciugudul a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar și a egalat la doi în min. 65 prin I. Gherman.

Doar 10 minute s-au bucurat oaspeții de golul egalizator, Corcoveanu punctând în min. 74 pentru 3-2 și totodată golul care  consfințit soarta partidei.

Euro Șpring: Laszlo – Costan, Armenean, Șumuțiu, N. Popa, Corcoveanu, Nistor, Kucsinski, Risti, Dugulan, Tegbo. Rezerve: Neacșa, Oprișor, M. Popa, Avram, Pîntia, Muntean. Antrenor Florin Berța.

Inter Ciugud: Mureșan – I. Bran, M. Oprea, Mitea, Miclea, I. Gherman, I. Cristea, Mărginean, Păcurar, Oprișor, Damian. Antrenor Adrian Bicheși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.