Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir42Metalurgistul Cugir nu se dezminte și bate tot în amicale. Ultima victimă a elevilor antrenați de Călin Moldovan este FC Hunedoara, echipă de care Cugirul a trecut miercuri cu 3-1, prin golurile lui Ionuț Radu (dublă) și Afrapt, în timp de gazdele au punctat la ultimele secvențe ale partidei.

Metalurgistul Cugir s-a deplasat la FC Hunedoara pentru o partidă amicală, iar elevii lui Călin Moldovan și-au păstrat invincibilitatea în duelurile de pregătire. După ce a trecut pe rând de divizionarele secunde CSM Râmnicu Vâlcea și U Cluj, Metalurgistul s-a impus și la Hunedoara cu 3-1 (0-0 la pauză).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Radu a marcat o dublă pentru echipa din județul Alba, iar Afrapt a pus ultimul gol pe tabelă în dreptul cugirenilor.

Călin Moldovan a mizat pe: Tiut – Bold, Letan, Petricău, Huţanu, Iovu, Piko, Neagu, Șuteu, Cîrstean, Itu. Au mai intrat: Ionuț Radu, Tăban, Preda, Goronea și Afrapt. Dragotă, Iovănescu, Ș. Radu și Necşulescu au fost menajați.

Sâmbătă, de la ora 12.00, Metalurgistul Cugir va găzdui returul cu CSM Râmnicu Vâlcea, nefiind cunoscut încă stadionul care va adăposti cele două formații la acest duel. În caz de vreme bună meciul se va disputa pe arena CSO Cugir.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.