Ciugud - Șpring92Unul dintre cei mai buni mijlocași pe care i-a dat România în perioada ”Generației de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit în direct la televiziunea Sport.ro despre meciul pe care l-a disputat în trioul Interului Ciugud. Neluțu Sabău a precizat că încă are dureri la glezne din cauza terenului tare, însă plăcerea de reveni pe gazon într-un meci oficial, chiar dacă a fost într-o ligă județeană, a fost infinită.

Ioan Ovidiu Sabău este marcatorului golului care a adus ultima victorie a României în fața Italiei, moment bifat în 1989 la un amical disputat în Sibiu. La 26 de ani distanță, Sabău a fost sunat de moderatorii televiziunii Sport.ro pentru a vorbi despre acel eveniment, cu o zi înainte de un nou amical între cele două selecționate. Partida dintre Italia și România va avea loc astăzi, de la 21.45, meci transmis pe PRO TV.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De asemenea, Neluțu Sabău a vorbit și despre noua sa ”aventură”, aceea de a reveni pe teren la 47 de ani în tricoul echipei Inter Ciugud.

”Vă dați seama că a fost o bucurie și pentru mine să revin pe teren la această vârstă. Încă mă dor gleznele, a fost terenul tare, puteau să îl ude puțin înainte de meci (a declarat râzând fostul component al Generației de Aur). A fost un meci disputat, cu o echipă de pe locurile fruntașe, însă am reușit să învingem cu 1-0 spre bucuria întregului colectiv și a celor prezenți la meci. M-am simțit chiar bine pe teren în cele 60 de minute jucate”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Cu toate că a precizat că a fost doar o partidă simbolică, fiind primul și ultimul meci în tricoul Ciugudului, nu este exclus ca Sabău să revină în Alba, după ce a fost foarte bine primit la Inter și unde s-a simțit excelent pe teren.

”Din câte știu eu ne va mai onora cu prezența, în funcție de timpul lui liber și de eventualele oferte din Liga 1 ca antrenor. Pentru noi ar fi o pierdere dacă va numit undeva antrenor, pentru că astfel nu vom mai putea profita de aportul său pe teren”, a declarat cu zâmbetul pe buze Adrian Bicheși, antrenor Inter Ciugud.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.