Fetivitate de Premiere Cupa Romaniei132Dat sigur ca înlocuitor al fostului unirist Ciprian Pepenar pe banca echipei din Liga a 4-a Hunedoara, Șoimuț Băița, Ioan Pisoiu a negat aceste afirmații și a precizat că deocamdată nu are niciun motiv să plece de la Viitorul Sântimbru. Experimentatul atacant al formației din Sântimbru a precizat că joi va fi la antrenamentul echipei pe care o reprezintă și duminică va bifa amicalul cu FC Micești.

Mass-media hunedoreană a notat faptul că Ioan Pisoiu îl va înlocui pe Ciprian Pepenar în funcția de antrenor la Șoimul Băița. Atacantul echipei care a terminat pe locul al 3-lea campionatul în Liga a 4-a din Alba, și care a cucerit și Cupa României – faza pe județ, a precizat că nu ia în calcul o plecare de la Viitorul Sântimbru, dacă nu vor exista probleme de ordin financiar la nivelul clubului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt doar invenții. Într-adevăr am avut discuții cu cei de la Băița, cu care țin legătura, pentru că am strâns o relație de prietenie. Eu nu am niciun motiv să plec de la Sântimbru. Mai am doi ani contract și vreau să îmi continui activitatea aici. Dacă nu vor fi probleme de ordin financiar, nu există nici șansă să părăsesc echipa. Mă simt foarte bine la Viitorul, am avut un retur destul de bun, iar acum ne pregătim pentru următorul tur al Cupei României”, a declarat Ioan Pisoiu.

Ioan Pisoiu a fost transferat în iarnă la Viitorul Sântimbru de la Șoimul Băița, acesta având evoluții foarte bune în echipamentul echipei conduse pe atunci de către Dan Comșa și nu este exclus ca experiementatul atacant să fie următorul antrenor al echipei.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.