bratima-2Mureșul Vințu de Jos a bifat a 10-a achiziție a acestei ierni. Echipa pregătită de Dan Mănăilă a ajuns la un acord cu Ionuț Bratima, jucător venit de la FCM Baia Mare, formație aflată pe locul 1 în Liga a II-a, Seria a II-a. 

Ionuț Bratima a devenit jucător liber de contract și a acceptat să se alăture proiectului de la Vințu de Jos, unul dintre ce mai importanți factori fiind prezența antrenorului Dan Mănăilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Bratima poate fi folosit ca mijlocaș central sau mijlocaș defensiv și are o cotă de piață de 25.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Până în acest moment Mureșul Vințu de Jos i-a transferat pe Nicușor Bănică (Minerul Motru), Iulian Iclănzan (Minerul Motru), Cristi Preda (FC Milcov – Liga a IV-a, Olt), Răzvan Dulap („U” Cluj), Ionuț Tătar (Luceafărul Oradea), Mădălin Popa (FCM Baia Mare), Florin Stelea (ASC Pianu 2013), Ovidiu Stoianof (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Locul 1, Liga a III-a, Seria 1), Andrei Moldovan (Unirea Jucu), dar și antrenorul Dan Mănăilă (FC Bihor Oradea).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.