Muresul Vintu de Jos-Unirea Alba Iulia43Jucător important în garnitura de start a lui Dan Mănăilă, Ionuț Bratima nu se află la prima experiență a unui baraj de promovare în Liga a 3-a. Mijlocașul a făcut parte din echipa Europei Alba Iulia, care în 2012 a acces în eșalonul terț după un baraj cu Vuturii Vultureni, la Oradea. Acesta își dorește o victorie în meciul de astăzi, cu Mureșul Luduș și a subliniat faptul că nu regretă niciun moment faptul că s-a întors în fotbalul județean. 

Meciul de baraj cu Mureșul Ludus reprezintă pentru unii din jucătorii Mureșului Vințu de Jos o premieră. Nu la fel poate să spună Ionuț Bratima, care a a mai participat la un duel de promovare, în 2012 cu Europa Alba Iulia, dorind să repete acea performanță și cu echipa actuală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Europa Alba Iulia a reprezentat o perioadă frumoasă în cariera mea, practic a însemnat un nou început pentru fiecare dintre noi. Dacă la vremea aceea majoritatea eram față în față cu primul meci de baraj și oarecum lipsiți de experiență, totuși am avut cel mai mare atuu – forța și unitatea grupului. Acum este cu totul altceva. Mureșul Vințu de Jos are în componență fotbaliști în adevăratul sens al cuvântului cu renume la nivel național, care pot să facă oricând diferența într-un astfel de meci. În aceste dueluri nu există o favorită certă, însă noi vom da totul pe teren pentru a le mulțumi tuturor vințenilor care au fost alături de noi de-a lungul acestui campionat! Suntem conștienți că va fi un meci dificil cu adversarii din Luduș, dar dacă este nevoie, vom muri cu ei de gât pentru a câștiga!”, a declarat Ionuț Bratima.

Acesta a vorbit și despre parcursul Mureșului Vințu de Jos în campionat, precizând că lupta din întrecerea internă nu a fost una ușoară, însă cu ajutorul staff-ului tehnic și al conducerii, imposibilul s-a produs și Vințu a devenit campioană. Ionuț Bratima și-a felicitat adversarii din campionatul județului și a subliniat faptul că nivelul fotbalistic din Alba este unul ridicat.

„Chiar dacă diferența de 7 puncte față de Sântimbru părea imposibil de recuperat, noi am crezut mereu în forțele noastre și am dat dovadă de caracter încă de la început când fiecare dintre noi am acceptat să facem parte din proiectul Mureșul Vințu de Jos. Ușor, ușor am început să fim o echipă și în teren, evoluțiile noastre s-au îmbunătățit de la meci la meci, iar în final am reușit imposibilul, chiar dacă lupta nu a fost deloc facilă. Vreau să felicit echipele adverse, care au demonstrat că fotbalul din Alba este unul puternic și le doresc multă baftă pe viitor. Nu puteam reuși acest lucru fără sprijinul necondiționat al conducerii, care ne-a creat toate condițiile necesare pentru a ne îndeplini obiectivul. Practic, este o lege nescrisă al sportului rege… performanța se face cu fotbaliști și stabilitate financiară”, a mai adăugat Ionuț Bratima.

Ionuț Bratima: ”Îmi doresc continuitate”

Mijlocașul echipei antrenate de Dan Mănăilă nu a considerat un pas înapoi întoarcerea în fotbalul județean și a privit cu ochi buni proiectul de la Vințu de Jos. Acesta vrea promovarea în Liga a 3-a și continuitate pe plan fotbalistic în culorile alb-albastre.

„Chiar dacă multă lume a spus că este un pas înapoi în carieră să mă întorc la Liga a 4-a, pentru mine nu a fost la fel, ci a contat enorm faptul că m-am întors acasă, iar proiectul de la Vințu de Jos nu puteam să îl refuz. La vremea aceea am primit mai multe oferte inclusiv din Liga a 2-a și a 3-a. Nu regret alegerea făcută, din contră, mă bucur că am întâlnit oameni extraordinari din toate punctele de vedere și aici mă refer atât la colegi, staf, conducători, cât și suporteri. Faptul că m-am simțit extrordinar și oarecum sunt „localnic” mă determină să mă gândesc că voi face parte din acest proiect și pe viitor”, a conchis Ionuț Bratima.

Mureșul Vințu de Jos – Mureșul Luduș, prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18.00, pe arena din Vințu de Jos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.