ionut-bratimaJucător de bază în echipa cu care FCM Baia Mare reușea în vara lui 2015 să promoveze în Liga a 2-a, Ionuț Bratima și-a pierdut locul de titular din motive care țin de bucătăria internă și pe care nu le-a putut dezvălui. Cu toate acestea, Ionuț nu se gândește să abandoneze corabia maramureșeană și speră la un an 2016 mai bun, cu mai multe jocuri și o nouă promovare.

Cu toate că nu a avut un final de an tocmai potrivit, Ionuț Bratima își dorește să uite de toate relele din ultima perioadă și speră la mai multe jocuri pentru echipa FCM Baia Mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”În primul rând îmi doresc să rămân sănătos, să mă pot pregăti cât mai bine și să am un an cel puțin la fel de bun ca 2015, în care am reușit promovarea în Liga a-2 a cu Baia Mare. De asemenea îmi doresc să pot evolua și să îmi ajut echipa cât mai mult cu putință pentru că în ultima perioadă, din motive interne, nu reușit acest lucru. Apoi sper să îmi rezolv situația contractuală, să rămânem același grup frumos care s-a creat acolo, și de ce nu, la finalul sezonului să îmi mai trec în CV o nouă promovare, dar de data aceasta în Liga 1”, ne-a declarat încrezător Ionuț Bratima, mijlocaș al echipei FCM Baia Mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.