moreaIonuț Morea, fotbalistul echipei Șurianu Sebeș, împrumutat la Fortuna Lunca Mureșului în Liga a 5-a, este noul transfer al formației CS Ocna Mureș. Jucător polivalent, cu reale calități ofensive, Ionuț Morea a deprins tainele fotbalului la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș, urmând ca în retur să pună umărul la un parcurs bun așteptat de cei de la Ocna Mureș.

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga a 5-a, Seria a 2-a, Ionut Morea a făcut pasul cel mare și a ajuns la CS Ocna Mureș, impresionându-i pe antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier la amicalul disputat weekendul trecut între ”Soda” și Fortuna Lunca Mureșului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Morea și-a făcut junioratul la Șurianu Sebeș, formație care i-a oferit un contract pe 5 ani de zile, și cu toate că a semnat, mijlocașul ofensiv a ales să evolueze pentru echipa din localitatea sa natală, Fortuna Lunca Mureșului.

Acesta excelează la capitolul tehnică, putând să reprezinte o soluție viabilă pentru echipa din Ocna Mureș, care l-a împrumutat până în vară.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.