steliano filipPe 28 august 2016, CS Ocna Mureș va celebra 80 de ani de la montarea nocturnei, primul sistem de iluminat al stadioanelor din România fiind instalat pe stadionul Solvay al acelor vremuri. Pentru a sărbători așa cum se cuvine acest eveniment, șefii echipei din Liga a 4-a Alba s-au gândit la organizarea unui meci de gală, iar cel mai probabil Dinamo București va ajunge la acea dată pe stadionul de lângă Mureș.

Mircea Rednic alături de Steliano Filip, Paul Anton, Patrick Petre sau Dorin Rotariu sunt așteptați pe 28 august la Ocna Mureș, locul în care a fost instalată prima nocturnă pe un stadion de fotbal din țară în urmă cu 80 de ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”S-au purtat mai multe discuții și cel mai probabil Dinamo București va onora acest eveniment. Este o bornă importantă pentru istoria fotbalistică a orașului și a țării și trebuie să o sărbătorim așa cum se cuvine. Să vedem ce program va avea Dinamo București în acea perioadă, însă dacă ei nu vor putea onora invitația noastră, cu siguranță va ajunge o formație de calibru pe stadionul nostru”, a subliniat Marius Stîncel, președintele CS Ocna Mureș.

Partida se va disputa în nocturnă. În altă ordine de idei, odată cu intrarea în Noul An lucrările de modernizare la baza sportivă din Ocna Mureș au fost reluate, iar Stadionul Soda ar putea deveni în scurt timp una dintre bijuteriile județului Alba.

sursa foto: fanatik.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.