12540750_961615370597409_7338481869749600304_nMureșul Vințu de Jos a parafat prima achiziție a iernii. Echipa antrenată de Dan Mănăilă a perfecționat primul transfer din această pauză competițională.

Sosit de la Luceafărul Oradea, Ionuț Tătar (născut 23 august 1993) poate fi folosit atât ca mijlocaș stânga și  fundaș stânga, dar și ca mijlocaș dreapta-fundaș dreapta, fiind un jucător care lovește mingea cu ambele picioare.

”Pasiunea mea fotbalul,dorința mea de a fi mereu sus,hotărârea mea în această carieră m-au făcut să iau această decizie de a veni la o nouă provocare “Vințu de Jos”. Un atu a fost și preluarea echipei de către domnul antrenor Dan Mănăilă cu care am mai colaborat foarte bine și nu în ultimul rând gândul de de a promov. Pentru primul pas pe care îl fac am întâlnit oameni deosebiți cărora nu vreau să le înșel așteptările. Gândul meu e numai promovarea am făcut junioratul la Liberty Salonta”, a declarat Ionuț Tătar, mijlocaș Mureșul Vințu de Jos.
Ionuț Tătar a fost jucător de bază în majoritatea partidelor de la Oradea și a sosit la Mureșul Vințu de Jos la insistențele antrenorului Dan Mănăilă.  Ionuț Tătar a evoluat de-a lungul carierei la Liberty Salonta, Luceafărul Oradea, Național Sebiș și CS Ineu.
sursa foto: facebook.com
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.