Joi, pe 1 iunie, la sala de evenimente Galaxy, amplasată la intrarea în comuna Sântimbru, va avea loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Județene de Fotbal Alba. Cele mai importante puncte de pe ordinea de zi sunt alegerea celui de-al doile avicepreședinte, în conformitate cu noul statut aprobat, Mihai Dăscălescu fiind singurul care s-a înscris în această luptă, precum și completarea funcțiilor vacante din cadrul Biroului Executiv!  

Întreaga suflare a fotbalului județean se va reuni mâine, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Asociației Județene de Fotbal Alba! Ultima Adunare Generală a avut loc în vara trecută, atunci când AJF Alba a sărbătorit 25 de ani de activitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai important proiect pe ordinea de zi este alegerea vicepreședintelui, al doilea după cum prevede noul statul al AJF Alba. Singurul candidat intrat în luptă este Mihai Dăscălescu, cel care s-a luptat cu Ovidiu Hulea la alegerile din 2015, însă a fost învins de cel care îi va deveni coleg în conducerea fotbalului județean!

Un alt punct important este completarea locurilor libere în Biroul Executiv, urmând să fie ales un nou reprezentant al cluburilor din Liga a 4-a!

Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba va începe la ora 17.00!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.