Santimbru - Vintu58Deși încă nu a început pregătirea cu fotbaliștii echipei Mureșul Vințu de Jos, gruparea din Vințu de Jos fierbe de nerăbdare. Jucătorii  viceliderului așteaptă prima întâlnire cu tehnicianul din Arad. 

Luați prin surprindere înaintea sărbătorilor, atunci când s-au achitat toate drepturile bănești la zi, fotbaliștii de la Mureșul Vințu de Jos au mai primit o surpriză plăcută din partea conducătorilor. De sfântul Ion, când toată lumea sărbătorea, șefii echipei Mureșul Vințu de Jos au instalat un nou antrenor, este vorba de titratul Dan Mănăilă, un tehnician care a știut la toate echipele să țină vestiarul unit, fapt ce i-a făcut pe jucătorii cu care a mai colaborat să se bucure la aflarea veștii că va fi noul principal a echipei din Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vă prezentăm mai jos câteva din reacțiile avute de jucătorii echipei „alb-albastre” la aflarea veștii: 

„Cel mai bun lucru care se putea întâmpla la echipa asta. Cred că îi antrenorul perfect care ne poate redresa. Nea Dan (n.r.  Dan Mănăilă) îi genul de antrenor care vrea să câștige toate meciurile, cred că o sa fim și noi acolo sus” a declarat Marius „Biba” Cristea. Acesta a mai colaborat cu Mănăilă la Europa Alba Iulia și Unirea Dej.

”Venirea antrenorului Dan Mănăilă la Mureșul Vinț este un plus pot sp spun așa pentru noi, deoarece a antrenat în ligile superioare și sunt convins că ne pregătește și să facem un retur bun”, a declarat Sebastian Culda, fotbalist la Mureșul Vințu de Jos.

”E un câștig părerea mea, sperăm să fie bine și să ne atingem obiectivele”, a punctat Raul Răcătăian.

„Am fost surprins, în primul rând de venirea domnului Mănăilă și în al doilea rând m-am bucurat că Vințul nu moare. Deși am avut câteva oferte de la Petrești, Șugag și nu numai, le-am tot amânat până când a venit știrea bombă. Nu cred că există jucător de la Vințu de Jos să nu fie bucuros. S-a încheiat neplăcut cu Manea, am fost dezamăgit, am ținut mult la el și la relația mea cu el. Am fost dezamăgit că s-a terminat așa”, a declarat unul dintre jucătorii emblematici ai echipei Mureșul Vințu de Jos, Sergiu Javla.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.