unirea-pandurii-elite23Unirea Alba Iulia este recunoscută la nivel național pentru felul în care lucrează cu copiii, dar și pentru fotbaliștii pe care i-a dat de-a lungul vremii. De aici au plecat nume importante în sportul rege, precum Nicolae Stanciu, Gicu Grozav, Călin Cristea, Ciprian Selagea, Mihai Mincă și mulți alții. Adrian Adam poate să își croiască și el un nume în această galerie, juniorul unirist în vârstă de 16 ani (va împlini peste o lună) aflându-se pe drumul cel bun. Aceasta are o tehnică bună, driblează excelent și viteza îl ajută să ia acțiuni pe cont propriu, fiind liderul echipei de Elite din cadrul clubului unirist, dar și un posibil viitor decar al fotbalului românesc.

  • Carte de vizită

Nume: Adrian Ilie Adam

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data nașterii: 18.11.2000

Înălțime: 1,69

Greutate: 62

Post preferat: atacant

  • Scurtă prezentare

Venit din Munții Apuseni la Unirea Alba Iulia, Adi și-a adus și acea calitate a moților – dârzenia și dorința de a deveni cel mai bun, fiind un fotbalist cu un talent uriaș și o poftă de joc extraordinară de la meci la meci. Îi lipsește uneori prospețimea, acesta ratând de multe ori într-o partidă, din diferite poziții, unele mai grele, altele mai ușoare, însă în aceeași măsură poate decide singur un meci. Are un dribling bun, vitează și forță de pătrundere, putând să se înscrie în ”clubul select” al juniorilor de perspectivă de la Unirea Alba Iulia.

  • ”Cum mă văd?!”

Aacantul echipei de ”Elite” este conștient că drumul până a succesul garantat este anevoisio și trebuie să muncească mult pentru a ajunge acolo. De asemenea, chiar dacă îi place să marcheze (n.r. – să fim serioși, cui nu îi place?!) acesta pune deasupra o victorie a echipei sale, decât un meci cu multe reușite trecute în contul său.

„Am început să joc fotbal la vârsta de 11 ani, la Bistra, pe teren sintetic. Cred că atuurile mele sunt driglingul și viteza, dar aș vrea să îmi îmbunătățesc lovirea mingii cu piciorul stâng. Îmi doresc să ajung cât mai sus în fotbal, dar fără muncă este foarte greu acest lucru. De mic îmi doream să ajung la Unirea Alba Iulia, știam că este un club mare și de ceva vreme m-am convins, după ce am ajuns la această echipă. Cel mai important lucru pentru mine este victoria echipei și o data cu aceasta vor veni și golurile”, a declarat Adrian Adam.

  • Adrian Lopăzan: ”Are toate calitățile pentru a ajunge în fotbalul mare”

Antrenorul echipei de Elite Under 17 a Unirii Alba Iulia, Adrian Lopăzan are numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Adam, subliniind faptul că decarul formației sale este foarte serios și muncitor, atât pe teren cât și în afara acestuia.

„Adi Adam a venit la Unirea Alba Iulia în anul 2014 de la Abrud, an în care a contribuit decisiv la câștigarea campionatului 2014-2015 de Juniori C, având un rol important în acest succes. Este un jucător cu reale calități tehnice necesare unui mijlocaș ofensiv sau atacant, jucând pe ambele posturi la același nivel. Este jucător de picior drept, cu un simț dezvoltat al porții, ceea ce îl reclamă ca fiind unul dintre dintre jucătorii cu reale perspective de a ajunge la o echipă de valoare în viitorul apropiat, sau de ce nu la una dintre naționalele de tineret. La capitolul fizic mai are de lucrat, dar odată cu trecerea timpului va progresa și la acest capitol. Este principalul și singurul marcator al echipei de juniori Under 17, având 6 goluri în 7 etape. Are un caracter extraordinar, este muncitor, cuminte, ceea ce este foarte greu de găsit la un jucător în zilele noastre. Acest caracter se observă și la școală după rezultatele pe care le are”, a punctat Adrian Lopăzan, antrenorul echipei de Elite Under 17 Unirea Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.