negreaA început fotbalul la vârsta de opt ani la FC Rival Alba Iulia, deslușind tainele fotbalului alături de Iosif Luca, unul dintre cei mai experimentați antrenori din județ la nivel de copii și juniori.

Carte de vizită: 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nume: Andrei Negrea

Data nașterii: 15.01.1999

Înălțime: 1,80 metri

Greutate: 74 kg.

Picior de bază: dreptul

Scurtă descriere: 

La fel ca mulți tineri din Alba Iulia și Andrei Negrea a început fotbalul la Rival Alba Iulia, unul dintre puținele clubului din județul Alba preocupate de peste 20 de ani de copii și juniori.

„Am participat alături de Rival la turnee internaționale în țări precum Danemarca sau Austria, iar pe această cale vreau să-i mulțumesc domnului Iosif Luca pentru tot ceea ce a făcut pentru juniorii din Alba Iulia. În ultimul an de la Rival Alba Iulia am fost pregătit de Andrei Zăgrean, un adevărat caracter care m-a educat din punct de vedere fotbalistic”, a declarat Andrei Negrea.

În prezent evoluează la Viitorul Sântimbru, însă până aici a mai îmbrăcat și tricoul echipei Unirea Alba Iulia, grupare alături de care a câștigat Cupa Federației la nivel de juniori.

„La Unirea Alba Iulia am jucat mai multe posturi, am evoluat ca fundaș dreapta și central, în vara anului 2014 am participat alături de Unirea Alba Iulia la un turneu în Ungaria, sub comanda lui Florian Brumaru, după care până în vară am jucat la Vasile Ursu, un profesor care mi-a explicat și m-a ajutat să înțeleg cât de importantă este determinarea în cele 90 de minute”, a mai punctat Negrea.

Acesta îl idolatrizează pe Genaro Gatusso pentru modul în care aborda meciurile, cu o determinare ieșită din comun.

Văzut prin ochii antrenorului: 

Din vara lui 2016 îmbracă tricoul formației de Liga a IV-a, Viitorul Sântimbru, formație pregătită acum de Alexandur Kalanyos, un tehnician care nu ptea să nu remarce evoluțiile lui Negrea.

„Andrei Negrea este un jucător cu o voință exemplară. La seniori joacă fundaș dreapta, iar la juniori este folosit ca atacant. Are viteză de pătrundere, fizic puternic, stă bine pe picioare și joacă la fel de bine ca un senior la doar 17 ani. Din punctul meu de vedere poate fi utilizat ca junior în terne la Liga a III-a, la orice echipa din țară. Îmi pare rău că nu l-am avut de mic la mine la antrenament cu siguranță juca mult mai sus poate chiar Divizia B”, a declarat Alexandru Kalanyos, actualul antrenor a lui Andrei Negrea.

Până în vară, Andrei Negrea a bifat patru prezențe la echipa de seniori a Unirii Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.