unirea - u cj rep25Unirea Alba Iulia nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru faptul că este o adevărată ”fabrică” de fotbaliști. Chiar dacă clubul fanion al județuli Alba nu traversează cea mai bună perioadă, juniorii echipei continuă să răsară în fotbal. La fel este și cazul lui Denis Mândroc, un mijlocaș cu o viteză foarte bună, care vrea să ajungă în fotbalul mare. În prezent, Denis evoluează la republicanii Sebeșului, dorind să bifeze cât mai multe meciuri după o accidentare urâtă suferită în tricoul alb-negru.

  • Carte de vizită

Nume: Denis Mândroc

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data nașterii: 25.05.1999

Înălțime: 1,78

Greutate: 69

Post favorit: mijlocaș dreapta

Picior de bază: dreptul

  • Scurtă prezentare

Denis a început fotbalul la vârsta de 7 ani, primind ”microbul” de la tatăl spu, Emil Mândrc, fost fotbalist al Unirii Alba Iulia, care în anii 90 a ridicat de multe ori tribunele Stadionului ”Cetate” în picioare. Mândroc junior vrea s ăcalce pe urmele tatălui său, muncind din greu pentru acest lucru. O accidentare urâtă l-a ținut departe de teren o perioadă îndelungată, însă Denis a dorit să își revină cât mai rapid, cerând să plece de la Unirea Alba Iulia la LPS Sebeș pentru a avea cât mai mute meciuri. Denis este un jucător de bandă, cu o viteză bună, dar și un fizic impresionant, dominându-și adversarii prin forță. Acesta îl apreciază foarte mut pe Mauro Icardi, fotbalistul lui Inter Milano.

  • „Cum mă văd eu?!”

La vârsta de 7 ani, Denis a păsit pentru prima dată pe porțile clubului Unirea. A muncit zi de zi cu plăcere și și-a propus să ajungă la nivel înalt. A traversat și momente grele, printre care o accidentare urâtă, dar nu a aruncat prosopul, iar astăzi, este mai motivat ca oricând să devină… un adevărat fotbalist.

„Acest sport l-am început la vârsta de 7 ani, la Unirea Alba-Iulia. Fotbalul înseamnă foarte mult pentru mine deoarece vreau să-mi creez un viitor din asta și să ajung la un nivel cat mai înalt. Calitățile mele de baza sunt viteza și forța. Aș vrea să mai lucrez la tehnică, un capitol important în zilele noastre. Am plecat de la Unirea deoarece vroiam să evoluez cât mai mult, trecând printr-o accidentare care m-a ținut în afara terenului timp de 6 luni. Acum că mi-am revenit complet, mi-am recăpătat dorința și ambiția pentru a reuși ceea ce mi-am propus de mult timp, adică să ajung la un nivel cât mai înalt, cel putin Liga a 2-a. Vreau să îi mulțumesc în mod special mamei mele, care m-a sprijinit în tot acest timp. Pe lângă familie, Unirea Alba Iulia înseamnă mult pentru mine deoarece am fost mulți ani în curtea lor și le mulțumesc antrenorilor de acolo, deoarece m-au învățat mult ceea ce înseamnă fotbalul. De asemenea, aș mai vrea să îi mulțumesc domnului antrenor Doru Oancea pentru că m-a ajutat să revin într-o formă sportivă aproape ca și înainte de accidentare și să îmi recapăt încrederea în mine”, a declarat Denis Mândroc.

  • Pe urmele tatălui său!

Emil Mândroc a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Unirii Alba Iulia în urmcă cu mai mulți ani, acesta trecând și pe la Poli Timișoara sau Soda Ocna Mureș. Denis vrea să își urmeze părintele în sportul rege, fiind sprijinit de acesta.

„Știu că tatăl meu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai județului și mă mândresc mult cu acest lucru. El este modelul meu deoarece am moștenit aceleași calități și semănam mult în modul de a juca. Mi-a fost aproape și m-a învățat ceea ce nu făceam bine tactic și mă sfătuiește în ceea ce trebuie sa fac”, a mai punctat mijlocașul republicanilor de la LPS Sebeș.

Denis Mândroc a devenit jucător de bază la republicanii Under 19 ai Liceului Cu program Sportiv Sebeș, iar după evoluțiile sale, cu siguranță Unirea Alba Iulia va dori să îl aducă înapoi în curtea sa, fiind un junior de perspectivă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.