14801061_711814045650715_1450868421_nAlexandru Kalanyos pare să fie unul dintre antrenorii norocoși care au în propria ogradă un izvor nesecat de talente. După ce l-a îndrumat pe Stanciu, acum Alexandru Kalanyos este în căutarea unor noi puști talentați, iar noi l-am sesizat ca un „produs” de viitor pe Erik Benjamin Șooș. 

  • Carte de vizită: 

Nume: Erik Benjamin Șooș

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data Nașterii: 02.04.2001

Înalțime: 1,80 metri

Greutate: 72 kg

Picior de bază: stângul

Post: Mijlocaș central/ mijlocaș stânga.

 

Scurtă prezentare: 

A început fotbalul la 8 ani sub îndrumarea profesorului Alexandru Kalanyos. Lovea mingea cu piciorul stâng, iar conform antrenorului, „avea acel ceva care-ți fura privirea”. Așa începe povestea lui Erik Benjamin Șooș.

„E un stângaci pur, m-a impresionat încă de la încept. Joacă mijlcaș central, dar e eficient și în partea stângă sau chiar fundaș central stânga. Pot spune despre el că este FEBLEȚEA lui Nicușor Stanciu”, a declarat antrenorul Alexandru Kalanyos.

Deși are doar 15 ani, Erik Șooș își dorește să joace pentru FC Barcelona la un moment dat, dar este conștient de fpatul că trebuie să mai aibă puțină răbdare până când să facă pasul spre fotbalul profesionist.

  • Văzut prin ochii antrenorului

„Este un fel de Ovidiu Maier, un stâng fin, viziune în joc, este în permanență cu capul sus. A câștigat tot ce se putea câștiga la juniori, iar acum l-am debutat în Liga a IV-a, la Viitorul Sântimbru. Este foarte inteligent în joc și văd un viitor strălucit la orice echipă. De ce e feblețea lui Stanciu? E foarte tehnic și tot timpul ridică privirea, o calitate ce mă face mereu să cred că va fi un nou produs important pentru fotbalul profesionist”, a mai punctat Kalanyos.

  • Caracterizare prin proprii ochi

Când a venit vorba de caracterizarea prin ochii proprii, Erik Șooș nu a avut deloc probleme în a-și descrie calitățile.

„Sunt un jucător căruia îi place stilul combinativ, îmi place să am mingea la picior, să găsesc cele mai bune soluții în funcție de fază. Sunt un jucător activ căruia ăi place să șuteze mult  la poartă și să dea multe pase decisive”, a concluzionat Erik Șooș.

Erik Șoooș a câștigat alături de Unirea Juniors și CS Zlatna aproape toate competițiile organizate pentru copii și juniori, iar acum este la Viitorul Sântimbru unde cochetează cu echipa de seniori.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.