fc-transalpina-sugag-surianu-sebes36Faptul că Transalpina Șugag se află pe poziția secundă în clasamentul Ligii a 4-a se datorează în mare măsură și goalkeeper-ului ”Manu” Lazăr, un portar tânăr și talentat, care a primit o șansă bună la echipa de pe Valea Frumoasei, de care a profitat din plin și a devenit numărul unu pe postul său. Vârsta nu a contat pentru oficialii formației, care i-au dat credit lui Lazăr, acesta mulțumindu-i cu evoluții bune, primind doar 9 goluri în actualul sezon. Mai multe voci din tabăra Unirii Alba Iulia au precizat că Maneul Lazăr reprezintă o pierdere pentru echipa fanion a județului Alba, însă portarul din Teiuș și-a găsit liniștea și pofta de joc la Șugag.

  • Carte de vizită:

Nume: Manuel Adrian Lazăr

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data nașterii: 14.06.1999

Înălțime: 1,80

Greutate: 80

  • Scurtă prezentare

Manuel Lazăr a început fotbalul la Rapid CFR Teiuș și chiar dacă nu i-a plăcut acest sport, a început să îl divinizeze odată ce a intrat în poartă. A urmat transferul la Unirea Alba Iulia, antrenamente peste antrenamente, jocuri la echipele de republicani, dar și meciuri în Liga a 4-a. I s-a dat mută încredere, iar acesta a profitat și a început să fie vânat de echipele di njudeț pentru evoluțiile sale. În vara acestui an s-a despărțit de Unirea Alba Iulia și a ajuns la Șugag, unde mai evoluează câțiva teiușeni, care l-au convins să vină să dea o mână de ajutor pe Valea Frumoasei. ”Manu” Lazăr are un joc de picior foarte bun, reflexe senzaționale, însă mai trebuie să aibă răbdare pentru a crește din punct de vedere al experienței, având ieșiri necontrolate și decizii care nu îl ajută în unele momente ale jocului.

  • ”Cum mă văd eu?!”

Manuel Lazăr nu a fost un împătimit al fotbalului, dar odată ce și-a pus mănușile în mâini și a intrat între buturi a început să iubească acest sport, având o traiectorie bună până în momentul de față, fiind pritnre puținii portari tineri din fotbalul județean.

„Când eram mic nu prea îmi plăcea fotbalul, iar odată, când am fost la stadion am intrat în poartă și mi-a plăcut foarte mult și de atunci am rămas portar. oriunde este loc de mai bine, dar în special aș vrea sa îmi îmbunătățesc jocul de picior și degajările. Nu mă gândesc unde să ajung în fotbal, la o echipă anume sau într-un eșalon superior… dar aș vrea să ajung cât mai sus posibil, iar pentru acest lucru muncesc în fiecare zi. Mă simt foarte bine la Șugag. M-am acomodat destul de repede și am fost foarte bine primit în colectiv, tocmai de aceea cred că am avut evoluții destul de bune! Nu am un anume idol din fotbalul mare, dar îmi plac foarte mult Manuel Neuer și David De Gea”, a declarat Manuel Lazăr.

  • 17 ani și titular la seniori!

Oficialii Șugagului au pus pus mâna pe un portar de perspectivă al fotbalului județean, Manuel Lazăr devenind numărul 1 între buturile porții echipei de pe Valea Frumoasei, cu toate că vârsta nu îl recomanda drept titular, fiind lipsit de experiență. Încrederea primită din partea președintelui Ioan Budin și a antrenorului Ioan Marcu l-au făcut pe Manuel Lazăr să fie mai bun și să se concentreze 100% pe ceea ce are de făcut, primind doar 9 goluri în 9 etape din Liga a 4-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.