carnat wolvesAerul Premier League devine tot mai cald! Wolverhampton este casa lui Nicușor Carnat, puștiul minune al fotbalului românesc, cel care a deprins tainele fotbalului la Unirea Alba Iulia, după care s-a perfecționat la Academia Gică Hagi, de unde a prins transferul în Anglia. Sunt câteva sezoane bune de când Nicu evoluează pentru ”lupi” ajungând să se antreneze cu echipa mare, participantă în Championship. Gândirea de pe teren, execuțiile sale, precum și stăpânirea de sine – oferă încredere că Nicu Carnat ar putea deveni noul număr 10 al fotbalului românesc, dar și un viitor fotbalist în cel mai tare campionat din lume.

  • Carte de vizită

Nume: Nicolae Carnat

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data nașterii: 08.04.1998

Înălțime: 1,84

Greutate: 76

Post preferat: extremă stângă

Picior de bază: dreptul

  • Scurtă prezentare

Nicușor și-a descoperit pasiunea pentru sportul rege la oa vârstă la care alți copii învatță să umble. O zi fumoasă, de plimbare în familia Carnat, a adus în fața mezinului o minge, pe care acesta a șutat-o! Și de aici a început totul. A primit a doua zi o minge cadou din partea tatălui său și nu i-a mai dat drumul. A ajuns sub comanda lui Vasile Ursu la Unirea Alba Iulia, undetalentul i-a fost șlefuit, iar mai apoi la Academia Gheorghe Hagi, fiind printre cele mai apreciate produse ale clubului din curtea ”regelui”. Pe lângă faptul că posedă o viteză bune, o tehnică înaltă, Nicușor are o calitate esențială pentru fotbalul de bază – AMBIȚIA. Se visează în Premier League, la United, iar visul său nu este departe de împlinire, chiar dacă mai are nevoie de multă muncă.

  • Caracterizare proprie

Conștient de lucrurile pe care trebuie să le ”îndrepte” pentru a scoate capul în lumea înaltă a fotbalului, Nicu muncește zi de zi tot mai mult și își dorește… imposibilul, care prin muncă poate să devină extrem de rapid sau mai lent… posibil.

„Nu aș putea fi eu fără fotbal, nu m-aș regăsi, nu pentru că nu aș fi capabil să muncesc sau altceva, dar știu ca am fost destinat să ajung acolo sus să îmi reprezint țara (la Mondiale) și să-i fac mândri pe toți din familia mea. Dacă pe ei îi am fericiți, nu îmi mai trebuie altceva. M-aș descrie ca fiind un jucător de viitor, care mai are mult până să-și atingă potențialul maxim. Cred că sunt capabil să fac asta prin multă muncă și seriozitate. Ambiția cred că e principalul meu atu, calitate care m-a ajutat de foarte multe prin în viață și sunt sigur că o va mai face. Cât despre calități, am vitează, forță, tehnică, viziune de joc, șut și joc de cap. Muncesc să le perfecționez pe toate, însă aș vrea să îmi îmunătățesc ma imult agresivitatea pe fază defensivă. Vreau să îmi ajut și să îmi ghidez colegii când au adversar în spate, sau când să joace repede. Visul meu este să ajung în Premier League, la Manchester United. De când eram copil îmi doream acest lucru. Mi se părea un vis, dar acum, ușor ușor, aș putea transforma visul în realitate. Cel puțin eu așa simt, dacă voi continua să ma pregătesc și să am același randament. Mă gâdnesc și la naționala României, pentru care am evoluat, dar doar la echipele de juniori. Însă eu vreau să ajung în vestiarul echipei mari și sunt sigur că pot să o fac. Dacă voi fi convocat la echipa mare de la Wolverhampton sunt sigur că va veni și convocarea la echipa națională”, a declarat Nicușor Carnat.

  • Fotbalul englez l-a maturizat!

Să crești departe de familie, la mii de kilometri distanță nu este ușor. Dar să îți rulezi în fiecare zi filmul vieții tale și să speri că o să fi chemat de la încăzlire pentru a-l înlocui pe Rooney te ajută să dai totul și să uiți de trăirile propriii. Acesta este traseul lui Nicușor, unul ditnre cei mai apreciați juniori ai fotbalului românesc. Faptul că este cu adevărat un junior de perspectivă reiese și din gestul făcut de Wolverhampton Wanderers, acela de a-i oferi fotbalistului albaiulian primul contract de profesionit, semnat pe o perioadă de 3 ani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.