403647_113220935468035_1836765756_nA început fotbalul la o vârstă fragedă, însă încă din primele clipe a îndrăgit postul de portar! Așa începe povestea unuia dintre cei mai promițători portari din județul Alba. 

Ovidiu Lazăr este un nou produs marca Sandu Kalanyos, antrenorul echipei Viitorul Sântimbru demonstrând că se pricepe și la portari, nu doar la mijlocași sau atacanți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Carte de vizită: 

  • Data nașterii:  14.06.2001
  • Înălțime: 1,83 metri
  • Greutate:  79 kg
  • Picior de bază: Dreptul

Scurtă prezentare

Ovidiu Lazăr a început fotbalul la Unirea Juniors, echipă aflată sub tutela lui Alexandru Kalanyos, tehnician ce l-a dat fotbalului mare pe Nicușor Stanciu.

Îl idolatrizează pe Manuel Neuer, iar din România îi are la suflet pe Costel Pantilimon și Florin Niță.

  • Caracterizare prin proprii ochi!

Când a venit vorba să se descrie pe sine, Ovidiu Lazăr nu a ezitat cunoscându-și foarte bine calitățile cu care l-a înzestrat natura.

„Sunt un portar cu reflexe bune, dar trebuie să fiu sincer că am și momente mai puțin bune în momente importante a jocului. Mai am de muncit mult, dar îmi doresc să ajung în fotbalul mare”, a declarat Ovidiu Lazăr, portarul echipei Unirea Juniors.

  • Kalanyos: ”Are reflexe de moment, e genul de portar care te scoate la greu”

Ovidiu Lazăr este unul dintre puținii portari din județ care se poate lăuda că a câștigat majoritatea competițiilor la care a participat. Memorialul „Gheorghe Ola”, Campionatul Speranțelor, Juniori E, Cupa Hagi Danone, Juniori D și anul trecut a cucerit titlul la Juniori C alături de CS Zlatna.

„A fost desemnat de nenumărate ori cel ami bun portar. Vai un portar important în doi ani pentru județul Alba. Are reflexe de moment, mai ales când scapă adversarul singur cu el. E genul de portar are te scoate la greu. Cea mai mare performanță individuală a fost la 13 ani când la faza zonală a Cupei Hagi a fost desemnat portarul turneului”, a declarat Alexandru Kalanyos, antrenorul lui Ovidiu Lazăr.

În sezonul precedent al juniorilor C, Ovidiu Lazăr a încasat doar trei goluri în tot sezonul, iar acum evoluează la juniorii A1 pentru Viitorul Sântimbru, Kalanyos pregătindu-i debutul la echipa mare.

„Este cel mai important și cel mai bun ca performanțe și jocuri ca portar junior din județ. Tind să cred că va continua stacheta ridicată de Mincă și Cătălin Suciu”, a mai punctat Kalanyos.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.