dsc_9682Venit în această vară la Performanța Ighiu, juniorul Robert Miklos a reușit să impresioneze în tricoul echipei din județul Alba. Evoluează în Liga a III-a, încă de la o vârstă la care alții încă își așteaptă rândul la echipele de juniori. 

Chiar dacă debutul nu este unul bun pentru Performanța Ighiu, goalkeeper-ul Robert Mikloș nu a efectuat gafe în poarta echipei din Ighiu, având bifate aproximativ 150 de minute în tricoul echipei antrenată de Adorian Himcinschi.

  • Carte de vizită: 
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Data nașterii: 22.09.199

Înălțime: 1,77 metri

Greutate: 66 kg

Scurtă prezentare

Robert Miklos reprezintă unul din talentele promițătoare care evoluează în județul Alba, iar în ciuda vârstei destul de fragede, portarul Performanței Ighiu a reușit să activeze deja un sezon la nivelul eșalonului terț.

A fost desemnat ca fiind cel mai bun portar în nenumărate rânduri la turneele de copii și juniori, iar cea mai importantă distincție de acest gen o reprezintă un turneu din Ungaria, competiție la care a fost desemnat ca fiind cel mai bun portar.

  • Caracterizare prin proprii ochi

La 17 ani, Robert Miklos se laudă cu o experiență vastă apărând buturile unor echipe precum Dumbrăvița, CSS Bega Timioara, Electrica Timișoara, Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic și Performanța Ighiu.

Modest din fire, Robert Miklos s-a descris în felul următor: „Sunt un portar talentat, dar mai trebuie să muncesc mult, să-mi dezvolt calitățile. Am un joc bun de picior, iar seriozitatea constituie și ea un atuu în ceea ce mă privește”, a declarat Robi Miklos, portar Performanța Ighiu.

  • Așchia nu sare departe de trunchi

Așa cum o spune propverbul, exact așa s-a întâmplat și în familia Miklos, unde tatăl lui Robert, a evoluat tot ca portar în eșalonul secund la CFR Timișoara unde l-a avut coleg chiar și pe actualul antrenor a lui Robert, pe Adorian Himcinschi.

Robert Miklos are șanse reale să-și depășească tatăl în evoluții, ținând cont de faptul că se află cu 2 ani sub vârsta impusă de FRF pentru eșalonul terț.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.