Etapă tare în play-off-ul Campionatului Juniorilor A1, cu două partide extrem de interesante și atractive. Pe Valea Ampoiului, CS Zlatna și CSȘ Blaj s-au duelat pentru prima poziție în clasament, câștig de cauză având trupa de la poalele Apusenilor, care s-a impus în meciul direct și s-a distanțat la 6 puncte de CSȘ Blaj și 5 de Olimpia Aiud, care a preluat poziția secundă după victoria cu CS Ocna Mureș.

Pe ”Aiudelul”, Olimpia Aiud s-a impus cu 4-2 (2-1) în fața formației CS Ocna Mureș. Oaspeții au deschis scorul în minuutl 37, prin golgeterul Neluțu Cociș, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Olimpia a egalat 3 minute mai târziu prin Bodogae ș iavea să intre cu avantaj la cabine, după ce Nicoară a punctat din penalty în minutul 45.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Juniorii ocnamureșeni au egalat imediat la reluare, în minutul 46, prin Miclea, însă din nou egalitatea a persistat doar 3 minute, Bucur reușind să-i aducă din nou pe ”olimpici” în avantaj. Ocna Mureș a căutat din nou egalarea, însă s-a întrecut în ratări, iar Pitea a finalizat cu capul o centrare pentru aiudeni, stabilind scorul final de 4-2.

CS Zlatna are acum prima șansă la câștigarea campionatului, după ce s-a distanțat la 6 respectiv 5 puncte de urmăritoarele CSȘ Blaj și Olimpia Aiud.

În ultimul meci al etapei, Inter Ciugud s-a impus cu 1-0 în depalsare la Energia Săsciori.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.