Metalurgistul Cugir se va reuni în decursul zilei de astăzi, sub comanda lu iCălin Moldovan urmând să vină și câteva nume noi. Tudor Șaucă, fotbalist care a evoluat pentru Cetate Deva este foarte aproape de a semna cu divizionara terță, iar în probe au sosit doi juniori de la Universitatea Cluj, portarul George Chira (2000) și mijlocașul Adrian Pop (1999).

În scurt timp se vor reuni și fotbaliștii echipei Metalurgistul Cugir, primul antrenament fiind reprogramat pentru astăzi, după ce inițiat reunirea era bătută în cuie pentru data de luni, 23 ianuarie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au apărut și primele nume noi în tabăra divizionarei terțe, formație care este aproape de primul transfer oficial al anului. Tudor Șaucă, fostul fundaș al echipei Cetate Deva se află în discuții avansate cu oficialii Cugirului, acesta putând să fie înregimentat în următoarea perioadă.

Pentru a acoperi postul de portar, Călin Moldovan îl va superviza pe George Chira, junior născut în anul 2000, de la Universitatea Cluj. Tot de la echipa clujeană a ajuns în probe și mijlocașul Adrian Pop, care se vor pregăti alături de cugireni, urmând ca spre finalul perioadei de pregătire să gfie luată o decizie în cazul acestora.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.