Juniorul Aiud, formație construită pe scheletul echipei Doria Alba Iulia, antrenată de Dumitru Martescu și Cristian Biro, a devenit noua campioană a județului la Juniori E. Fotbaliștii din Alba și Aiud au învins în ultima etapă Speranța Alba, scor 3-1, și au devenit cei mai buni fotbaliști la această vârstă ai judeșului Alba. Alături de Juniorul Aiud, CS Zlatna va reprezenta și ea Alba la faza zonală.

Cu 4 victorii, un egal și o singură înfrângere în play-off, Juniorul Aiud a pus mâna pe râvnitul trofeu al Campionatului Juniorilor E, având un parcurs bun și sigur! În ultimul meci al play-off-ului, Aiudul a învins cu 3-1 Speranța Albac și a devenit ”regina” județului la această categorie de vârstă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe locul al doilea, cu 10 puncte, s-a clasat CS Zlatna, la egalitate cu ACS Sebeș 2014, dar cu un golaveraj mai bun. Atât campioana Juniorul Aiud, cât și CS Zlatna vor reprezenta județul Alba la faza zonală.

La faza zonală, programată pe 19-22 mai, Juniorul Aiud va evolua în zona a 7-a, alături de Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș și Arad, urmând ca CS Zlatna să fie reprtizată în altă zonă pentru ca cele două formații să nu se întâlnească în această fază!

Vă reamintim că în sezonul precedent campionatul Juniorilor E a fost adjudecat de Navobi Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.