euroJudețul Alba are motive de mândrie, jurnalistul sportiv al site-ului Absport.ro, Tudor Stan, a fost selectat în finala concursului organizat de postul de televiziune Euro Sport, „Eu, COMENTATOR”. 

Juriul a fost alcătuit din persoane apropiate de sportul rege, iar aici îi putem aminti pe Ilie Dobre, Mihai Neșu, Arnold Cobilanschi, Mikey Haș, jurnalistul albaiulian fiind selectat în primii cinci din țară idntr-o listă de peste 700 de participanți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu mă așteptam să fiu ales dintre atâția participanți, însă având în vedere că înregistrarea mea a fost supusă unui juriu profesionist, mă bucur că am ajuns printre cei cinci finaliști. O să dau totul ca să câștig”, a declarat Tudor Stan, jurnalistul Absport.ro

În acest week-end, Tudor Stan va participa la pregătirea pentru marea finală, iar marele premiu fiind comentarea unui meci pentru Eurosport, disputa dintre Manchester City – Manchester United.

Tudor Stan: „Absport.ro m-a ajutat să exersez și să trec cu brio proba”

Jurnalistul Tudor Stan comentează în ultima perioadă meciurile transmise în direct de site-urile www.absport.ro, www.sbsport.ro și www.cjsport.ro, fiind unul dintre cei mai experimentați jurnaliști ai site-urilor noastre.

„Faptul că în ultima perioadă Absport.ro a început să transmită meciuri live, m-a ajutat să exersez și să trec cu brio proba de la Eu Comentator”, a mai punctat Tudor Stan.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Totusi, nu pot sa inteleg cum poti scrie un articol cu o greseala evidenta: concursul se numeste “EU, Comentator”, iar nu “EU Comentator”, asa cum voi ati scris atat in titlu, cat si inca o data in articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.