picture-henegar_dan.jpg-604-423-1-85Unul dintre cei mai experimentați jurnaliști sportivi din presa locală, Dan Henegar (Ziarul Unirea), va avea parte de o experiență inedită. Redactorul ziarului Unirea, va călători alături de echipa națională în Italia, acolo unde „tricolorii” vor întâlni „squadra azzurra”, într-o partidă amicală.

Excursia la Bologna alături de naționala lui „Tata Puiu” vine după ce Dan Henegar a fost nominalizat ca fiind cel mai activ corespondent al Federației Române de Fotbal, iar deplasarea la meciul amical cu Italia vine ca o recompensă pentru experimentatul jurnalist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată comunicatul de pe site-ul FRF.RO

Începând din mai 2015, datorită unui proiect special, site-ul Federației Române de Fotbal le poate oferi suporterilor mai multe informații, reportaje, interviuri și povești din întreaga țară

Echipei FRF.ro s-au alăturat jurnaliști din teritoriu care au înțeles să sprijine informarea corectă și cât mai cuprinzătoare a iubitorilor fotbalului din România.
Așa cum am promis, vom oferi periodic celor mai activi dintre corespondenții frf.ro șansa de a participa la o acțiune a echipei naționale prilejuită de un meci disputat în deplasare.
Cel mai activ corespondent din echipa FRF.ro în perioada mai-octombrie 2015, Dan Henegar (Ziarul Unirea – Alba, foto), ales în urma analizei Departamentului Comunicare, va avea ocazia de a călători alături de Echipa Națională a României în Italia și de a participa la stagiul de pregătire și amicalul ”tricolorilor” de la Bologna, din 17 noiembrie.
Federația Română de Fotbal le pregătește și alte surprize corespondenților din echipa FRF.ro, cărora le mulțumește pentru informațiile oferite, până acum, dar și în viitor, pasionaților de fotbal din România.
sursa foto: FRF.RO
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.