performanta-ighiu-national-sebis20Adus cu surle și trâmbițe la Performanța Ighiu, Souleymane Keita își dorește să părăsească trupa condusă de Vasile Ursu. Acesta s-a adresat conducerii să fie lăsat liber, primind oferte din Liga 1 de la Concordia CHiajna și ASA Târgu Mureș, însă oficialii trupei din Liga a 3-a nu sunt de acord ca mutarea să se facă pe gratis. Keita este principalul marcator al echipei, având 6 reușite în actualul sezon.

Trecut în Liga 1 pe la Gloria Bistrița sau Poli Timișoara, Souleymane Keita este aproape de o relansare a carierei, mijlocașul ofenisv al Performanței Ighiu primind mai multe oferte din Liga 1.


  • Gheorghe Dănilă: ”Nu poate pleca pe gratis”
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate astea, senegalezul nu va fi lăsat să pelce pe gratis, Gheorghe Dănilă, președintele Performanței Ighiu solicitând 10.000 de euro în schimbul jucătorului.

„A venit la noi Keita că vrea să plece în Liga 1, că are oferte de la Chiajna și Târgu Mureș. Noi nu putem să îl lăsăm să plece pe gratis, deoarce este un jucător extrem de important pentru echipa noastră. Totuși, acesta poate să plece dacă primim 10.000 de euro. Suma este negociabilă”, a precizat Gheorghe Dănilă.

Keita a contribuit la capitalul de imagine al grupării din Ighiu, fiind transferat de către Adorian Himcinschi de la Național Sebiș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.