CS Ocna Mures-Inter Ciugud105CS Ocna Mureș ar putea pierde 3 jucători importanți din retur, mijlocașii Antonescu, Kiss și Cristea urmând să fie testați de Gaz Metan Mediaș începând din 25 ianuarie. Antonescu a mai evoluat în liga secundă la Gloria Bistrița, iar Kiss a fost junior la Poli Timișoara, cei 3 fiind jucători importanți ai formației de pe locul al 7-lea din Liga a 4-a.

Alexandru Antonescu este un jucător providențial pentru CS Ocna Mureș, marcând mai multe goluri importante în turul de campionat. Acesta a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Olimpia Aiud și Performanța Ighiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hunor Kiss este unul dintre mijlocașii ofensivi ai formației din orașul salin, recunoscut pentru viteza sa și tehnicitate, tânărul mijlocaș ocnamureșean fiind unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din județul Alba.

Tudor Cristea a fost folosit pe mai multe posturi în actualul sezon, însă a contribuit din plin la succesul echipei sale, devenind jucător de bază în formula gândită de Pereat și Maier.

Toți 3 vor ajunge de luni la Gaz Metan Mediaș unde vor fi testați de antrenorul Leo Grozavu.

”Ne bucurăm enorm pentru fotbaliștii noștri. Este încununarea muncii care se depune la CS Ocna Mureș, dar și meritele lor personale. Le urăm succes și sperăm ca din primăvară să vedem cel puțin un ocnamureșean în eșalonul secund al fotbalului românesc”, a declarat Marius Stîncel, președinte CS Ocna Mureș.

Fotbalul din Ocna Mureș era recunoscut la nivel național pentru rampa de lansare pregătită pentru tineri. Ovidiu Maier, Tiberiu Bălan, Sorin Corpodean, Ionuț Pereat, și mulți alți fotbaliști au devenit faimoși după ce au pășit pentru prima dată pe celebrul… Solvay.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.