Boltă107Echipa de minifotbal ”La Boltă” Alba Iulia, câștigătoarea Cupei României – faza națională, va înfrunta astăzi, de la ora 20.00 pe campioana României la minifotbal, FC Hermannstadt, în Supercupa României la întrecerea pe sintetic. Duelul va avea loc în județul Sibiu, pe ”Mediaș Arena Simona Olariu”. Coordonatorul echipei din Alba, Octavian Pojar speră la o confruntare ”de lux”, un spectacol pentru cei prezenți la meci, dar și un nou succes al echipei sale într-o dispută națională.

La Boltă Alba Iulia a devenit campioana Cupei României în vara acestui an, după un parcurs perfect la faza națională găzduită la Bistrița. Cu o echipă puternică, trupa din Alba a avut o reprezentație de succes, iar acum așteaptă al doilea trofeu în vitrină, Supercupa României.

  • Lot întărit
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea mai mare pierdere pentru La Boltă Alba Iulia o reprezintă lipsa lui Marian Găldean, fotbalist care evoluează în eșalonul terț din Italia și nu a putut onora această convocare. De asemenea, și plecarea lui Rareș Moga din țară constituie un mare minus pentru La Boltă, care a căutat diverse soluții. Cu toate acestea, oficialii echipei au realizat câteva transferuri importante. Dar iată lotul:

La Boltă: Octavian Pojar, Ștefan Radu Mihai, Trif Răzvan, Lăcătuș Alexandru, Lăcătuș Adrian, Frențiu Răzvan, Goronea George, Mura Alexandru, Contor Radu, Sava Bogdan, Bologa Marius, Găldean Marcel Beniamin.

  • Octavian Pojar: ”Ne dorim acest trofeu”

Antrenorul și oficialul echipei din Alba Iulia, Octavian Pojar se așteaptă la un spectacol fotbalistic la Mediaș, însă speră ca e lși colegii săi să fie cei care vor ridica trofeul deasupra capului.

„Cred că este un meci important pentru ambele echipe. Este un duel cu un trofeu pe masă, o singură partidă, sper ca ambele echipe să facă un meci foarte bun și să bucurăm oamenii care vor participa la acest spectacol fotbalistic. Pentru mine este foarte important, dar cred că mult mai important va fi pentru echipă și pentru familia ”La Bolta” să obținem acest trofeu”, a declarat Octavian Pojar.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.