Surianu Sebes-CS Ocna Mures Juniori A131Campioana județului Alba la Juniori A1, Șurianu Sebeș s-a deplasat joi, în Bihor, unde a disputat primul tur al fazei interjudețene contra echipei Bihorul Beiuș. Deși era văzută drept victimă sigură, având în vedere că Beiușul a fost în sezonul trecut vicecampioană națională și și-a păstrat aproape integral lotul care a reușit această performanță, Șurianu Sebeș a făcut un meci destul de bun și a cedat la limită, scor 0-1, bihorenii punctând din penalty. Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la baza sportivă din Arini.

Un lucru este sigur: calificarea la faza zonală a juniorilor A1 se va disputa în manșa retur dintre Șurianu Sebeș și Bihorul Beiuș, fotbaliștii pregătiți de Ionuț Grozav având de recuperat un avantaj minin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Șurianu Sebeș a făcut un meci bun la Beiuș, a avut câteva ocazii și s-a apărat destul de bine, însă în cele din urmă a pierdut cu 0-1, după ce gazdele au marcat dintr-un penalty.

Acest rezultat le dă speranțe celor din Sebeș că pot avea un retur de vis, în care se pot impune în fața Beiușului, beneficiind de aportul publicului propriu în tribunele din Arini.

Iată echipa folosită de antrenorul Ionuț Grozav: D. Pop – Giurgiu, Drașovean, Vonica, Morariu, C. Marcu, A. Lăcătuș, Fulea, R. Popa, I. Groza, Gabor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.