Fetivitate de Premiere AJF Alba487Campioana Județului Alba la Juniori B1, CSȘ Blaj a făcut un turneu zonal de excepție și s-a calificat în etapa semifinală, ajungând în primele 8 echipe din țară. Fotbaliștii din ”Mica Romă” pregătiți de Alin Hancăș s-au descurcat foarte bine și la acest turneu, și cu toate că nu au pierdut niciun meci, au fost eliminați din cauza golaverajului. Unirea Sânnicolau Mare a făcut pasul în etapa finală cu 7 puncte, la fel ca și CSȘ Blaj, însă bănățenii au avut 11 goluri marcate și doar două primite, pe când fotbaliștii din Blaj au marcat 10 goluri și au primit 3. CSȘ Blaj a terminat actualul sezon pe locul al 3-lea la nivel național, o performanță istorică pentru județul Alba.

CSȘ Blaj s-a descurcat de minune la turneul semifinal al Juniorilor B1, găzduit la Carei. Alin Hancăș și elevii săi au avut reprezentații foarte bune, au terminat grupa fără să piardă niciun meci, însă au fost eliminați din cauza golaverajului, două goluri făcând diferența între blăjeni și cei de la Unirea Sânnicolau Mare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată rezultatele înregistrate și marcatorii echipei din Blaj:

  • CSȘ Blaj – Unirea Sânnicolau Mare 2-2. A marcat:  Voic – dublă
  • CSȘ Blaj – FCM Victoria 2008 Carei 4-1. Au marcat:  Mihu – 3, Voic
  • CSȘ Blaj – Luceafărul Iași 4-0, Au marcat: Voic – 3, Fodor

„Un turneu bun, cu o performanță remarcabilă, pe care l-am terminat pe locul 3 pe țară. Jucătorii au avut o evoluție bună, care îmi dă încredere că mulți vor face pasul către eșalonale superioare. Am fost foarte aproape de calificarea în finală și trăim un regret, dar per total putem să fim foarte mulțumiți de evoluții și de rezultat”, a declarat Alin Hancăș, antrenorul echipei CSȘ Blaj.

Iată lotul condus de către Alin Hancăș și Ioan Mara (antrenor secund): Radu Octavian, Alexandru Cherteș (portari); Eduard Gașpar, Alexandru Stânea, Daniel Popa, Windt Peter, Alexandru Ioica, George Rusz, Florin Vulc, Raul Corlea, Alexandru Dărângă (fundași); Robert Lăcătuș, Daniel Fodor, Gabriel Pintea, Sergiu Puha, Bogdan Macarie, Dragoș Oargă (mijlocași); Darius Mihu, George Voic, Daniel Paul, Ovidiu Oltean (atacanți). Asistența medicală a echipei din Blaj a fost asigurată de Nicolae Rațiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.