După transferul lui Paul Păcurar la Luceafărul Oradea, nou-promovata în Liga a 2-a este pe cale să mai aducă un albaiulian. Fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia, Politehnicii Timișoara, Concordiei Chiajna, Gaz Metan Mediaș și FCM Baia Mare, Florin Ilie este la un pas de a semna cu echipa din Bihor. Ilie a evoluat pentru FCM Baia Mre, însă problemle echipei din Maramureș l-a împins să plece la altă echipă, iar acesta este foarte aproape de a redeveni coleg cu Paul Păcurar, doi dintre cei mai apreciați fotbaliști de la FCM Baia Mare din sezonul trecut.

Florin Ilie se află în pregătiri cu Luceafărul Oradea, acesta a evoluat în mai multe meciuri amicale și se pregătește să semneze un contract cu nou-promovata.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă nu au ajuns încă la un acord, oficialii echipei din Bihor sunt încântați de fundașul albaiulian și speră să îl înregimenteze pentru a aduce siguranță în defensivă.

După un sezon bun la FCM Baia Mare în care s-a aflat printre cei mai apreciați jucători, alături de celălalt albaiulian din lot, Paul Păcurar, Florin Ilie este pe cale să înceapă o nouă aventură, acesta având mai multe oferte din primele eșaloane.

Colegul lui Ilie, Păcurar a avut evoluții foarte bune în tricoul Luceafărului Oradea în meciurile amicale, acesta marcând mai multe goluri, demonstrând că este o mutare excelentă pentru fosta adversară a Industriei Galda de Jos din Liga a 3-a.

sursa foto: druckeria.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.