Paul Păcurar își vede visul împlinit – acela de a evolua în Liga 1. Mijlocașul albaiulian a primit o ofertă de la Pandurii Târgu Jiu, formație care se confruntă cu probleme grave de finanțare, însă, care nu l-au speriat pe fotbalistul în vârstă de 25 de ani din Alba Iulia. Acesta s-a despărțit amiabil de Luceafărul Oradea, care nu s-a opus plecării lui Paul Păcurar în elita fotbalului național.

Paul Păcurar a devenit rapid titular la Luceafărul Oradea, marcând 6 goluri în turul de campionat pentru nou promovata din județul Bihor. Acesta putea să plece oricând de la Luceafărul în cazul în care primea o ofertă mai bună, lucru ce s-a și întâmplat în această iarnă, când a venit propunerea de la Pandurii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Încă nu am ajuns la Târgu Jiu, însă m-am înțeles verbal cu oficialii echipei. Am semnat un contract valabil 6 luni cu opțiune de prelungire din vară. Au plecat mulți fotbaliști, au venit mulți, iar acum vom avea parte de un cantonament în Turcia, care va începe de vineri”, a precizat Paul Păcurar.

Fotbalistul albaiulian a precizat că nu se teme de problemele financiare de la Târgu Jiu și că speră să se impună în primul ”11” al gorjenilor.

„Sper să fiu sănătos și să prind să joc, pentru că mi-am dorit foarte mult să fac pasul în Liga 1. Este șansa mea să intru în circuitul primului eșalon fotbalistic din România. Cunosc situația de la Pandurii, dar având în vedere că m-am înțeles cu ei nseamnă că nu îmi este teamă”, a mai adăugat Paul Păcurar.

Paul Păcurar a evoluat până în prezent pentru Unirea Alba Iulia, Scoala de Fotbal Ardealul, FC Botoșani, Industria Galda de Jos, CSM Sighetu Marmației, FCM Baia Mare și Luceafărul Oradea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.