img_8185În weekend-ul care urmează, Liga a 4-a programeză cea de a 5-a rundă, în care continuă duelurile atractive pentru iubitorii sportului rege din județ. Capul de afiș este reprezentat de meciul derby al campionatului, dintre FC Transalpina Șugag și Șurianu Sebeș, întâlnire ce va avea loc duminică, de la ora 16.00, pe baza sportivă Hidromecanica Șugag. Ambele echipe sunt neînvinse în actualul sezon, iar duelul se anunță… de care pe care! Iată programul:

Sâmbătă, 1 octombrie 2016

  • ora 16.00: Dalia Sport Daia Română – CS Ocna Mureș. Două dintre cele mai puternice formații ale fotbalului jduețean se ”ciocnesc” în Lunca Gâștelor din Daia. Despărțite de un singur punct în clasament, ambele formații își doresc victoria, iar duelul se anunță unul interesant. Atât Dalia cât și Soda luptă pentru locurile fruntașe din campionat. Arbitri: Damian Adrian, Nemeş Gavrilă, Aldea Dan. Obs: Ilie Ion.
  • ora 16.00: Rapid CFR Teiuș – CIL Blaj. Chiar dacă la prima vedere pare o deplasare facilă pentru blăjeni, meciul cu Rapid CFR Teiuș se anunță unul dificil pentru gruparea din ”Mica Romă”, Teiușul având o implozie de moral, după ce a luat 5 puncte nesperate în ultimele 3 meciuri. Blajul dorește să își păstreze seria invincibilă, dar Teiușul se anunță o piatră greu de spart. Arbitri: Rodina Vasile, Potora Florin, Sârbu Andrei. Obs: Borşoş Ştefan.
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duminică, 2 octombrie 2016

  • ora 12.00: Inter Ciugud – Olimpia Aiud. Duel interesant la Ciugud, unde se vor întâlni două formații care joacă un fotbal frumos. Interul lui Bicheși are de partea sa experiența, pe când ”olimpicii” lui Țălnar își doresc toate cele 3 puncte și un plus la capitolul afirmare, echipa fiind una tânără și de perspectivă. Arbitri: Aron Corneliu, Man Cristian, Văidean Alexandru. Obs: Cârnaţ Nicolae.
  • ora 15.00: Fortuna Lunca Mureșului – Viitorul Spicul Daia Română. Un meci cu un deznodemânt necunoscut și aproape imposibil de descifrat, având în vedere că Lunca a avut prestații foarte bune în actualul sezon și a reușit prima victorie în etapa precedentă la Valea Lungă, iar Viitorul Spicul a remizat pe teren propriu cu Rapid CFR Teiuș. Arbitri: Balea Horațiu, Mutu Andrei, Tătar Horea. Obs: Costin Vasile.
  • ora 16.00: Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru. Formația lui Kalanyos caută să iasă din derivă, după ce a bifat un singur succes în actualul sezon, iar Săsciorul este în căutarea primului gol al sezonului, dar și a primelor puncte. Meciul de pe Valea Sebeșului se anunță unul interesant, dar cu un plus pentru trupa de la Sântimbru. Arbitri: Câmpean Alin, Barb Ioan, Nistor Lucian. Obs: Danciu Dorin
  • ora 16.00: Gaz Metan Valea Lungă – Sportul Petrești. După un succes obținut in-extremis etapa precedentă cu Viitorul Sântimbru, trupa lui Zahiu pleacă într-o deplasare în care nu ar trebui să întâlnească foarte multe probleme, având în vedere că Valea Lungă nu a reușit să obțină niciun punct în actualul sezon, iar adversarul de duminică nu este unul foarte dificil.
  • ora 16.00: Transalpina Șugag – Șurianu Sebeș. Scurt! Derby-ul etapei și al campionatului! Șugagul a adunat 10 puncte în 4 etape, a remizat etapa trecută la Blaj, dar rămâne invincibilă și foarte puternică pe teren propriu, punctând nu mai puțin de 12 goluri în fața propiilor spectatori în două runde. De partea cealaltă, Șurianu Sebeș nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o adevărată mașinărie de fotbal, condusă de Mihai Manea și Doru Oancea.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.