performanta-ighiu-national-sebis35În această zi, de vineri, s-a disputat ultima etapă a turului în Liga a III-a, seria a patra. La Giarmata, Performanța Ighiu a întâlnit pe Millenium, echipa locală. După ce etapa trecută au provocat o semisurpriză ,învingându-i pe cei de la Sebiș, cu un categoric 3-1, astăzi ighienii n-au reușit să presteze același joc bun. La capătul celor nouăzeci de minute, gazdele și-au adjudecat toate cele trei puncte puse la bătaie. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru ”milenari”. 


 Meciul a început foarte dezamăgitor pentru ighieni, care s-au văzut conduși încă din minutul 24. Atunci Călin a înscrie pentru 1-0. Până la pauză avea să se facă 3-0, pentru gazde au mai marcat, Ghighilicea în minutul 29 și Trifu în minutul 37. Practic meciul a fost rezolvat pe parcursul primelor 45 de minute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, la adăpostul celor trei goluri marcate încă din primul mitan, gazdele s-au mulțumit să se apere și să conserve rezultatul de pe tabelă. N-au reușit chiar în totalitate, pentru că ighienii au marcat prin Keita, în minutul 86, golul de onoare. Urmează o binemeritată vacanță, timp în care se vor mai pune la punct anumite detalii.


Iată echipele de start:

sigla-millenium-giarmataMillenium Giarmata:

1
Rusu
22
Olariu F.
3
Ciobănică
21
Maghici
2
Soare
11
Codrea
10
Corlățeanu
20
Călin
27
Ghighilicea
9
Trifu
7
Stoica

Rezerve: 94. Domșa, 16. Mihălceanu, 6. Pop, 8. Olariu M. , 17. Ștefănescu, 23. Semenea, 5. Leucă

Antrenor: Badea Sorin

 

imagesPerformanța Ighiu

22
Tiuț
3
Cornea
91
Vlădia
97
Boldea
29
Gâț
89
Circov
23
Poiană
8
Buda
17
Keita
10
Turuș
9
David

 

Rezerve: 12. Mikloș, 98. Cherecheș, 7. Fetița, 16. Toma
Antrenor: Ursu Vasile


După ultima etapă din acest tur de campionat, Performanța Ighiu se află pe locul al optulea și vor întâlni în prima etapă a returului,care va începe în martie, pe teren propriu pe CSM Lugoj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.