metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-ii90În acest sfârșit de săptămână, Liga a III-a, își consumă ultimul episod din acest an calendaristic. Practic, vorbim de ultima etapă a turului. La Cugir, pe o vreme care aducea mai degrabă a toamnă, Metalurgistul a întâlnit pe ocupanta locului al optulea în clasamentul seriei a cincea. Cu mai mulți jucători de bază aflați în afara lotului, datorită accidentărilor,dar și a suspendărilor, Metalurgistul Cugir a abordat această ultimă întâlnire cu câțiva jucători din propria pepinieră, semn că viitorul sună bine. 


”Una manita” până la pauză.  

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ultima reprezentație de pe teren propriu și în fața fanilor veniți astăzi să-i susțină, Metalurgistul Cugir a făcut unul dintre cele mai bune jocuri din acest tur de campionat. Cei prezenți la meci au fost răsplătiți cu șapte reușite, care mai de care mai frumoase. Deși cu un prim unsprezece format din mai mulți jucători localnici, dintre care doi tineri juniori, jocul ofensiv a cugirenilor a funcționat perfect, iar tinerii juniori și-au depășit condiția,făcând un meci foarte bun. ”Balul” a fost deschis de experimentatul Stoianof,care a punctat în minutul 3. Nefericitul Ignat, de la oaspeți, a făcut o greșală impardonabilă prin introducerea mingii în propria poartă. Patru minute mai târziu, tânărul de perspectivă, Udrea a făcut 3-0. Maftei și Stoianof au dus scorul la un neverosimul 5-0 la pauză.

Nici în a doua repriză cugirenii n-au avut milă de oaspeții de la Ulmeni și în minutul 50, același puști miracol al fotbalului cugirean, Udrea, a făcut 6-0. După nici chiar zece minute, Tătar și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu golul său. Multumiți de rezultatul înregistrat pe tabelă, cugirenii au mai redus din turația motoarelor, astfel că până la final nu s-a mai consemnat nici o modificare a tabelei de marcaj.

Printre tinerii juniori localnici, folosiți în primul unsprezece, îi amintim pe Udrea, autor a două goluri frumoase și pe Cioban. Pe banca de rezerve au mai fost alții trei, portarul Iordache, Codrea și Milik, ultimul a debutat astăzi la Liga a III-a. Căpitanul de astăzi din teren a fost Tăban, un alt jucător localnic.

În altă ordine de idei, conducerea Metalurgistului a reziliat de comun acord contractele cu jucatorii: Cocină, Covaciu, Toriște, Varodi.


Iată echipele de start:

cugir

Antrenor: Călin Moldovan

ulmeni


Returul de campionat va debuta la începutul lunii martie, iar Metalurgistul Cugir va juca tot pe propria arenă cu Avântul Reghin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.