industria-galda-de-jos-performanta-ighiu59În ultima etapă a acest tur de campionat și în fața proprilor suporteri, Industria Galda a întâlnit astăzi pe ”lanterna roșie” UTA B.D. Arad II. Deși părea un antrenament cu public, meciul a fost unul destul de echilibrat și spre surprinderea multora, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Astfel, Industria Galda a scăpat pe moment ocazia de a urca pe ultima treaptă a podiumului Ligii 3-a, seria a patra. 


 Meciul a început în nota de dominare a echipei gazdă, care și-a trecut în cont câteva ocazii importante de a marca. Deschiderea scorului s-a produs în minutul 35. Bodea a fost faultat în careu, iar Cernea a transformat cu lejeritate penalty-ul. Cu acest scor s-a intrat și la cabine.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primele minute de după pauză, gazdele au continuat asaltul la poarta celor de la UTA, dar fără rezultat imediat pe tabelă. Contrar cursului jocului, în minutul 65, oaspeții au reușit să egaleze prin Stahl, care a finalizat cu șut o acțiune personală. Trezită parcă din pumni, Industria a reacționat prompt în minutul 72, când Goronea a înscris pentru 2-1. Iar când toate lucrurile păreau a se îndrepta spre un final fericit, oaspeții au dat lovitura, în minutul 90, prin noul intrat Coadă.

Iată echipele de start:

sigla fc-industria-galdaIndustria Galda de Jos

89
Ștef
98
Boancă
6
Cioplântă
15
Haiduc
97
Vonya
10
Bodea
17
Goronea
7
Lupșan
23
Boloș
30
Mureșan
11
Cernea

Rezerve: 1. Iancău, 4. Man, 17. Oniga, 25. Fulea, 9. Câmpean, 21. Frențiu
Antrenor: Paul Ciucă

 

sigla-utaUTA B.D. Arad II

1
Mara
3
Lazăr
4
Wild
3
Copaci
2
Celea
7
Dobrean
5
Tarcea
6
Vlad
8
Stahl
9
Ungureanu
11
Ignea

Rezerve: 12. Creța, 14. Coadă, 13. Gîrbiță, 17. Gregar, 15. Rogojan
Antrenor: Dan Oprescu


Cu acest egal Industria Galda a ratat ocazia de a urcat pe poziția a treia a clasamentului. Cu 22 de puncte acumulate ea se clasează pe poziția a patra, la cinci puncte de lider și va întâlni în returul din martie 2017, tot acasă, pe Cetate Deva.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. asa dm primar bagati bani nostri in buzunarul celor din alba ,sasciori ,deva si alte parti iar copii nostri din galda facetii prosti si batetiva joc de ei,astazi in primul 11 a fostun singur juc din galda iar al doilea a intrat in min 89 asta o numiti dm industia ” galda”?bagatile motorina in rezervoare si bani in buzunare la toti ”fotbalisti” judetului si nu numai aduceti si din hunedoara ca ai nostri copi si fii satului sunt ”PROSTI” VB DM DOMNULE ”PRIMAR”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.