unirea-alba-iulia-uta-arad-248Astăzi la Zlatna, pe terenul considerat ”acasă” în acest tur de către Unirea Alba Iulia, s-au întâlnit echipa fanion a județului nostru și Gloria Cermei. Meciul a contat pentru etapa a treisprezecea, ultima a acestui tur de campionat. Cu o ”zestre” destul de subțire acumulată și despărțite de doar trei puncte în clasament, ambele echipe și-au dorit să câștige toate cele trei puncte puse în joc.  Deși lipsită de aportul mai multor jucători importanți, dar și cu Radu Andone suspendat, Unirea Alba Iulia a pierdut întâlnirea cu scorul de 0-2. 


Meci foarte echilibrat în prima sa parte, semn ca miza punctelor puse în joc a fost una extrem de importantă. Primele acțiuni spre poartă le-au aparținut uniriștilor, dar Culda n-a reușit să-l învingă pe goalkeeper-ul oaspeților, Rusu. Până la pauză, ambele echipe și-au împărțit ocaziile, cu un plus pentru oaspeții de astăzi, dar fără vreun rezultat notabil pe tabela de marcaj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A doua repriză a început cum nu se putea mai rău pentru uniriști, care s-au văzut conduși din minutul 53, atunci atacantul Bulza a reluat cu capul în plasă, o centrare din corner. Total convinși că se poate mai mult, gazdele au luat cu asalt poarta apărată de Rusu, dar Culda și Lupea n-au nimerit ținta. Oaspeții, mult mai pragmatici, au reușit să se desprindă decisiv în minutul 73, prin Sălăjan. Meciul s-a terminat cu scorul de 0-2 pentru oaspeții de la Cermei.Iată echipele de start:

sigla_fc_unirea_alba_iuliaUnirea Alba Iulia

12
Suciu
2
Matei
6
Scrob
14
Goguță
3
Ioani
19
Ștef
4
Onacă
10
Selagea
17
Culda
11
Lupea
13
Morar

Rezerve: 1. Petric, 7. Scheau, 9. David, 25. Cordoș, 18. Davidaș, 8. Cuștuliță, 15. Adam
Antrenor secund: Rusu Marcel

 

sigla-teuzGloria Lunca Teuz Cermei

1
Rusu
13
Popa
4
Petrache
3
Gurban
20
Suslak
8
Coșa
22
Nistor
10
Sălajan
16
Diarra
17
Aldan
9
Bulza

Rezerve: 11. Vereș-Șipoș, 19. Moraru, 7. Brîndușe
Antrenor: Aslău Mircea


După această ultimă etapa a trurului de campionat, Unirea Alba Iulia ocupă poziția a douăsprezecea în clasamentul seriei a patra din Liga a III-a. Returul va începe cel mai probabil în prima săptămână a lunii martie 2017, cu un joc în deplasare la Millenium Giarmata.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.