unirea-alba-iulia-uta-arad-250Disputată la Zlatna, întâlnirea din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, le-a opus pe Unirea Alba Iulia, în calitate de echipă gazdă și pe ”lanterna roșie” UTA Bătrâna Doamnă Arad II, în calitate de echipă oaspete. Deși ne aflăm în plin sezon rece, vremea de afară este una frumoasă, propice pentru fotbal. Aflată într-o situație critică în clasament și venită pe malul Ampoiului cu gândul de a scoate puncte, UTA Arad II n-a reușit acest lucru, fiind învinsă de Unirea Alba Iulia cu scorul de 1-0. Pentru amfitrioni a fost prima victorie din acest tur de campionat pe propriul teren.  


Partida a început sub semnul echilibrului, iar până în minutul 30 din prima repriză, nu s-a consemnat nimic spectaculos. Poate faptul că  fiecare dintre echipe a avut câte o situație de a marca.  Totuși tabela a fost  dezghețată, în minutul 42, când atacantul unirist Andrei David a reușit să înscrie după o fază lucrată de Selagea și Culda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua repriză lucrurile au stat neschimbate. Avantajul minim înregistrat pe tabelă i-a făcut pe gazde să atace mai mult pentru a se desprinde decisiv, doar că Scrob și Ștef nu au nimerit ținta. Unirea Alba Iulia a stat la adăpostul rezultatului și astfel au făcut pasul înapoi, lucru care le-a creat oaspeților un mic avantaj teritorial, însă dominarea acestora a fost una sterilă. S-a terminat 1-0 pentru Unirea Alba Iulia, care a reușit să spargă gheața și pe teren propriu.

Iată echipele de start:

unirea-alba-iuliaUnirea Alba Iulia

12
Suciu
3
Ioani
6
Scrob
14
Goguță
8
Craciunesc
19
Ștef
10
Selagea
20
Onacă
13
Morar
9
David
17
Culda

Rezerve:1. Petric, 11. Lăsconi, 2. Cordoș, 5. Lupea, 18. Adam, 25. Stan, 7. Schiau
Antrenori: Radu Andone și Marcel Rusu

fc-utaUTA B.D. Arad II

28
Mara
22
Lazăr
6
Wild
5
Copaci
2
Iova
20
Dobrean
8
Vasile
19
Coadă
21
Ungureanu
7
Ghergar
9
Ignea

Rezerve: 12. Mureșan, 3. Revesz, 15. Rogojan, 10. Tarcea, 18. Ghiunghiuș, 16. Mandache, 14. Brănișteanu
Antrenor: Oprescu Dan


În clasament, Unirea Alba Iulia ocupă poziția a  11-a cu douăsprezece puncte și va juca etapa următoare în deplasarea de la Deva, cu Cetate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.