unirea-alba-iulia-ripensia-timisoara16Unul dintre ultimele meciuri ale etapei a zecea din Liga a III-a, seria a patra,  s-a desfășurat la Reșița. Aici, într-o zi de sâmbătă, ”școlarii” reșițeni i-au întâlnit pe omologii lor de la Unirea Alba Iulia. Deși specialistă în deplasare Unirea Alba Iulia a pierdut întâlnirea cu 2-1. După această victorie gazdele au urcat pe poziția a doua a clasamentului. 


Începutul de primă repriză de la Reșița a fost unul cu ghinion pentru uniriști. Încă din minutul zece, s-au văzut conduși, după un corner, când atacantul Beloescu i-a adus pe gazde în avantaj. Imediat după primirea golului, Unirea Alba Iulia a pus stăpânire pe joc, dar ocaziile avute n-au fost concretizate în gol. Pe rând, Șulea, Culda sau Morar n-au reușit să aducă egalarea pe tabela de marcaj. Astfel că la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru CSM Școlar Reșita.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A doua repriză a debutat cum nu se poate mai fericit pentru băieții lui Radu Andone, care au reușit să marcheze prin Culda în minutul 46. Bucuria nu a ținut decât până în minutul 73, când același Beloescu îi readuce pe gazde în avantaj. S-a terminat 2-1 pentru amfitrioni, iar Unirea Alba Iulia a suferit primul eșec stagional extern.


Iată echipele de start:

csm_scolar_resita_logoCSM Școlar Reșița

1
Zimmermann
3
Banac
15
Liuba
14
Muselin
22
Bloju
8
Bresneni
30
Costachi
19
Săndescu
29
Doda
11
Costescu
9
Beloescu

Rezerve: 33. Petruț, 19. Bona, 7. Ciucur, 10. Coviț, 93. Marcu, 4. Negrei, 17. Țoțu
Antrenor: Doană Leontin

 

unirea-alba-iuliaUnirea Alba Iulia

12
Suciu
2
Matei
4
Oprea
20
Mardare
3
Ioani
13
Filip
6
Goguța
10
Schiau
19
Ștef
9
Sulea
17
Culda

Rezerve: 14. Joldeș, 5. Scrob, 11. David, 7. Cuștuliță.
Antrenor: Andone Radu

 


În clasamentul Ligii a III-a, Unirea Alba Iulia ocupă în continuare poziția a 11-a cu nouă puncte acumulate și va întâlni etapa următoare, în ipostază de gazdă, pe UTA Arad II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.