Industria Galda de Jos bate tot în amicale, după Viitorul Mihai Georgescu și CIL Blaj, a urmat și rândul celor de la Viitorul Sântimbru să fie „victima” divizionarei terțe. Galda s-a impus cu 6-0 (3-0), prin golurile marcate de Cioplântă (3), S. Mureșan (9, 33), Cernea (51), Baghiu (57), A. Cioară (63 – eurogol), iar în weekend va avea parte de primul test cu adevărat dificil, în deplasare , la U Cluj.

Industria Galda de Jos a ajuns la 20 de goluri marcate în 3 partide amicale, fără să primească vreunul. Drept este că nici adversarii nu au fost de calibrul divizionarei terțe, doar formații din Liga a 4-a, Alba și Cluj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În meciul de astăzi, disputat la Cricău, trupa lui Paul Ciucă a controlat întreaga partidă cu Viitorul Sântimbru, punctând câte 3 goluri pe repriză. Cioplântă a deschis scorul cu o lovitură de cap (3), iar Mureșan l-a majorat în min. 9, după o frumoasă acțiune colectivă.

Același Mureșan a reușit dubla în min. 33, când a profitat de o respingere defectuasă a defensivei adverse și a plasat balonul la colțul lung, fără reacție pentru Barna.

După pauză, liniile celor două echipe s-au schimbat, însă tot Galda a punctat, Cernea marcând în minutul 51.

O nouă fază colectivă a făcut 5-0, Baghiu finalizând cu ușurință din apropierea porții.

În minuutl 63, Cioară a preluat pe piept la marginea careului, cu spatele la poartă, s-a întors și a șutat direct în vinclu, punctând un eurogol, și totodată golul care a consfințit soarta partidei.

Scor final 6-0, iar Industria Galda de Jos va avea parte sâmbătă, de la ora 12.00, de primul test c uadevărat dificil, în deplasare, cu U Cluj. Viitorul Sântimbru va evolua tot sâmbătă, la Coșlariu, cu Voința Stremț.

Industria Galda de Jos

Iancău
Boancă
C. Haiduc
Cioplântă
Olar
Goronea
D. Lupșan
Cernea
Frențiu
Mureșan
R. David

Au mai evoluat: Ștef – Costea, Weiner, Cioară, Baghiu, D. Popa (junior din Galda, împrumutat la CSȘ Blaj), A. Man, P. Man. Au lipsit: Rodean și Vonya. Antrenor Paul Ciucă.

Viitorul Sântimbru 

Barna
C. Ivașcu
C. Hălălae
Crișan
Sașa
Roșu
E. Hălălae
Soos
D. Hulea
Tănase
Birk

Au mai jucat: Weber – Pascu, Crăciun, Negrea, Ganga, Macarie, Năcreală. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.