fortuna-lunca-muresului-sportul-petresti63În unul dintre meciurile etapei a 11-a, astăzi s-au întâlnit la Lunca Mureșului, Fortuna și Energia Săsciori. Prin locurile ocupate în clasament de ambele echipe s-a putut vorbi  de un real derby pentru salvarea din zona nisipurilor mișcătoare. Gazdele au fost mult mai îndrăznețe în joc dar din nefericire pentru ei, partida s-a terminat la egalitate 3-3.


Meciul de la Lunca Mureșului a fost unul foarte animat. Până la pauză s-a înscris de patru ori. Cei care au deschis primii scorul au fost oaspeții, prin Ignat în minutul 29. Vădit nemultumiți de rezultatul de pe tabelă, gazdele au revenit repede în joc. N-a fost nevoie decât de cinci minute pentru a se desprinde decisiv în primu mitan. Iakab a reușit să egaleze în minutul 33, după care Morea a făcut dubla în minutele 35 și 37. Gazdele și-au mai trecut în cont și o bară.  La pauză s-a intrat la cabine cu acest avantaj de două goluri pentru gazde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză lucrurile nu s-au derulat în sensul dorit de gazde, iar avantajul creat din prima repriză n-a putut fi conservat.  În minutul 65, Ivan de la oaspeți a redus din diferență. Apoi s-a jucat pe contre, iar cei mai norocoși au fost săsciorenii care au reușit să egaleze prin juniorul Purda, în minutul 77. Astfel că derby-ul suferinței s-a terminat la egalitate.

Iată echipele de start:

sigla-fortuna-luncaFortuna Lunca Mureșului

1
Farcaș
15
Huszar
6
Giorgiu
4
Stoica
11
Iakab
8
Bulgăr
10
Morea
5
Păcurar
7
Bubău
3
Zoltan
19
Divricean

Rezerve: 18. Trif, 88. Trefan, 9. Morea B. 14. Colcer 
Antrenor: Divricean Marin

energia-sasciori-pngEnergia Săsciori

1
Nogy
7
Cioroga
6
Bogdan
18
Gheorghe
9
Bănățan
8
Avram
10
Nazarie
11
Dragomir
14
Ignat
5
Purda
20
Ivan

Rezerve: 4. Rasa , 3. Bălășcuță
Antrenor: Faur Ioan


În etapa viitoare , Fortuna va juca în deplasarea de la Daia Română cu Dalia Sport, iar Energia va primi acasă vizita celor de la Gaz Metan Valea Lungă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.