inter-ciugud-viitorul-santimbru3În primul dintre meciurile programate astăzi, de Liga a IV-a Alba,  s-au întâlnit la Ciugud, Interul din localitate și ceferiștii de la Teiuș. Pentru gazde a fost ultima reprezentație din acest an, în fața proprilor suporteri. Meciul a fost condus de o brigadă de arbitrii care l-a avut la centru pe Câmpean Alin, ajutat la cele două tușe de Stan Mihai și de Nistor Daniel. Observator pentru acest joc a fost Danciu Dorin. Mult mai relaxate și mai lipsite de presiunea rezultatelor, gazdele au reușit un joc bun, la capătul căruia s-au impus cu scorul de 2-0. 


Începutul de primă repriză a fost unul anost, iar în primele 15 minute echipele s-au mulțumit să se tatoneze reciproc. În schimb, nici celelalte minute rămase din primul mitan n-au fost mai spectaculoase. Ocaziile de poartă au fost destul de puține, gazdele și-au trecut în cont doar două, iar oaspeții una. Astfel că la pauză s-a intrat la cabine cu 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Împrospătate de câteva schimbări făcute la pauză, gazdele au fost mult mai active în cea de-a doua parte. Ocaziile s-au înmulțit la poarta apărată de Costea. Inevitabil a picat și golurile. Primul care a spart gheața a fost Lupșan în minutul 53, pentru ca apoi Păcurar să ducă scorul la 2-0 în minutul 89. Cu această victorie gazdele au ajuns la cota 19 și mai au de disputat un meci restant la Șugag. Oaspeții, lipsiți de aportul omului de gol, Rîșniță, au rămas în zona nisipurilor mișcătoare.


Iată echipele de start: 

inter_ciugudInter Ciugud

1
Mureșan
7
Bran I.
19
Marian
9
Șuvaina
20
Rațiu D.
18
Rațiu A.
16
Cristea
22
Bran S.
8
Lupșan
17
Gherman
21
Coman

Rezerve: 2. Mitea, 15. Oprișan, 10. Păcurar, 5. Andreica, 6. Covali, 3. Iuoraș, 4. Puiu
Antrenor: Bicheși Adrian

 

 

rapid-cfr-teius-pngRapid CFR Teiuș

1
Costea
2
Boca
15
Florea
17
Popa
20
Anghel
14
Domșa I.
5
Breaz
21
Domșa V.
11
Lazăr
10
Cristea
8
Ciocan

Rezerve: 13. Simu
Antrenor: Lupean Ioan


În ultima etapă a turului, Inter Ciugud va juca în deplasare Lunca Mureșului,cu Fortuna, în timp ce Rapid CFR Teiuș va primi acasă vizita șugăjenilor de la Transalpina.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.