inter-ciugud-olimpia-aiud29Primul dintre meciurile din ziua de duminică s-a jucat la Ciugud, unde echipa locală Inter a întâlnit pe revelația acestui tur de campionat, Sportul Petrești. Meciul a început la orele 13 și a fost condus de o brigadă avându-l la centru pe Domșa Mihai, ajutat la cele două tușe de Sârbu Aurelian și de Suciu Alin. Meciul a fost câștigat de Inter Ciugud cu scorul de 2-1. Cu această victorie Ciugudul își consolidează poziția a șaptea din clasament. 


Această partidă a început foarte echilibrat, dar ocaziile de poartă din prima repriză nu au fost deloc puține. Din multele ocazii de gol avute de ambele echipe, s-au născut și cele două goluri. Gazdele au fost primele care au deschis scorul,în minutul 20, prin Lupșan. Sportul Petrești nu s-a lăsat mai prejos și au reușit să egaleze cu cinci minute înainte de pauză prin atacantul Sava. La cabine s-a intrat cu 1-1.
A două repriză a început surprinzător, cu gazdele la cârma partidei. Aceștia au controlat întreaga repriză secundă. Efortul lor a fost răsplătit în minutul 87, când Gherman a transformat cu siguranță o lovitură de la 11 metri. Astfel, Inter Ciugud acumulează 16 puncte, în timp ce Sportul Petrești rămăn pe poziția a treia cu 20 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată echipele de start:

inter-ciugudInter Ciugud

1
Mureșan
7
Bran I.
19
Marian
16
Cristea
14
Mărginean
22
Miclea
21
Coman
5
Bran S.
8
Lupșan
20
Iuoraș
17
Gherman I.

Rezerve: 18.Rațiu D., 11. Rațiu A. , 6. Oprișan, 10. Păcurar, 2. Mitea, 3. Puiu
Antrenor: Bicheși Adrian

 

sportul-petrestiSportul Petrești

30
Barzog
16
Drăgan
6
Gavriluță
2
Rahovean
13
Albu
5
Popa
11
Samoilă
17
D. Ianc
12
Stancu
15
Comănese
10
Sava

Rezerve: 71. Dobre, 8. Ordean, 7. Mihaiu, 14. Mirca, 4. Haiduc, 20. Popa A. 9. Muntean 
Antrenor: Groza Cosmin


În etapa viitoare Interul întâlnește în deplasare pe Transalpina Șugag, în timp ce Sportul va juca acasă, un derby veritabil, cu Șurianu Sebeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Albitrul a furat meciul, nu se poate așa ceva, 3 penalty-uri consecutive, si multe lovituri de 11 metri, iar dacă unul de la echipa adversă a atins cu mana mingea, s-a făcut ca nu vede, si tot ei au avut dreptul la lovitura libera. Trebuia facuta contestație iar albitrul acela dat afară

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.