inter-ciugud-cil-blaj7Al doilea meci al zilei de duminică, ca oră de disputare, s-a jucat la Blaj. Aici, în ultima etapă a turului de campionat, CIL-ul, formația locală, a întâlnit pe Viitorul Sântimbru. Fără doar și poate, ambele formații și-au propus obiective îndrăznețe pentru acest sezon, astfel că punctele puse astăzi în joc au fost la fel de importante. Mai motivați gazdele au reușit să se impună cu scorul de 2-0. Meciul a început în nota de dominare a echipei gazde, care a ratat câteva oportunități de a înscrie. Presiunea constantă la poarta lui Barna a fost încununată de o lovitură, în minutul 42 de o lovitură de la 11 metri. Din păcate pentru gazdele de la CIL și spre fericirea oaspeților, Mănășturean a rarat. Astfel că la pauză s-a intrat cu tabela înghețată.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, gazdele au accentuat presiunea, iar Comănici a spart gheața în minutul 78. Meciul a fost închis definitiv de gazde în minutul 89, atunci Ioo a înscris pentru 2-0. Victorie mare pentru blăjeni, în timp ce sântimbrenii par că nu se regăsesc în acest tur de campionat.


Iată echipele de start:

 

cil-blaj-pngCIL Blaj

23
Damian
12
Ciugudean
2
Borșoi
3
Ioo
14
Mureșan
7
Țene
4
Mănășturean
8
Văidean
18
Pintea
11
Comănici
16
Moldovan

 

Rezerve: 1. Szilaghi, 13. Crăciun, 10. Bucur, 17. Varga, 20. Manta, 9. Schuster, 15. Anușca
Antrenor: Septimiu Boancăș

 

viitorul-santimbruViitorul Sântimbru

1
Barna
18
Ivașcu
4
Hălălae E.
15
Seliuc
13
Negrea
11
Sașa
10
Miheșan
14
Chișu
17
Hălălae C.
9
Pisoiu
7
Dumbra

 

Rezerve: 12. Iacșa, 16. Hulea, 6. Roșu, 5. Sooș, 2. Crăciun, 8. Pascu 
Antrenor: Alexandru Kalanyoș


În urma acestui rezultat, CIL Blaj a acumulat 22 de puncte și se află momentan pe poziția a patra a clasamentului, în timp ce Viitorul Sântimbru a strâns doar 18  puncte și ocupă locul al optulea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

11 COMENTARII

  1. pentru golul lui Comanici s-a meritat sa stai in ploaie 80 de minute,a fost o “racheta” de la 35-40 de metri direct sub tranversala.Barna cred ca i-si va aminti mult timp de acest gol.Lupta,ambitii,si o atitudine jenanata pe alocuri a banciilor celor doua echipe.Arbitraj da liga a-4-a,atitudinea celor doua banci fata de arbitraj,de liga a-6-a.

  2. Eu am inteles ca de fapt,prin atitudinea celor doua bancii de rezerve s-au platit niste polite mai veghi.Pacat pentru spectacolul fotbalistic,in maniera asta o pot tine la infinit,azi eu,maine tu,poimane……!!?Sunt doua echipe la care se pune suflet dar care nu au obiectiv promovarea.Locuriile4,5,6.nu se premiaza,asa ca domnilor lasa-ti baieti sa joace FOTBAL!!!!

  3. Damian asta nu are treaba cu fotbalul ! Astia ca el trebuie sa lipseasca din acest sistem ! Obisnuit cu spagi , cu limbaj de doi bani de pe vremea cand totul era vandut si cumparat ! Daca semeni prostie asta si culegi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.