Olimpia Aiud-Inter Ciugud91În acest sfârșit de săptămână Liga a IV-a a purces cu etapa a zecea. La Aiud s-a desfășurat primul meci al etapei. Într-o sâmbătă dimineață de noiembrie, dar cu o vreme placută pentru fotbal, Olimpia, reprezentanta orașului Aiud în Liga IV-a, i-a întâlnit pe dăienii de la Spicul. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-2 în favoarea spicarilor. La pauză a fost egalitate,scor 2-2. Deși la primă vedere meciul părea unul foarte echilibrat, treptat el s-a transformat în unul foarte deschis. După ce ambele echipe au trecut peste perioada de tatonare firească, spre surprinderea lor, gazdele s-au văzut repede conduse pe tabelă. În minutul 15 oaspeții primesc o lovitură de la 11 metri pe care a transformat-o în gol Hăprean A. Trei minute mai târziu, același jucător marchează pentru 2-0. Treziți parcă din pumni, jucătorii echipei gazde au reușit să reducă din handicap prin antrenorul-jucător Țălnar în minutul 27. Spre finalul primei reprize, mai precis în minutul 40, gazdele au reușit egalarea prin Horvat. La cabine s-a intrat cu 2-2.
În cea de-a doua repriză meciul s-a mai potolit, deși ocazii de poartă au mai fost. Una dintre multele șanse s-a transformat în gol în minutul 90, când Morariu a înscris pentru toate cele trei puncte. Astfel, Olimpia Aiud – Spicul Daia Română s-a terminat 2-3.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată echipele de start:

olimpia-aiud-pngOlimpia Aiud

1
Alexa
15
Ghirca
17
Bălan
5
Ignat
2
Nicoară
19
Vlad
6
Țălnar
20
Drăgoi
4
Ilea
10
Horvat
11
Ciubucă

Rezerve: 12. Han, 9. Șușman, 14. Bucur, 18. Marian, 16. Șimandi, 7. Felindean, 8. Pojar
Antrenor: Țălnar Remus

 

viitorul-spicul-daia-romana-120x120Spicul Daia Română

1
Cibu A.
7
Scheau G.
19
Ciucă H.
15
Morariu
13
Soporan
14
Bișboacă M.
10
Hada
97
Hăprean A.
93
Moldovan
11
Scheau F.
8
Bișboacă V.

Rezerve: 4. Cibu R., 6. Cibu S., 18. Cibu A. , 16. Hăprean I.
Antrenor: Ciucă Paul


Etapa viitoare Olimpia Aiud va juca la Blaj cu CIL-ul din localitate, în timp ce Spicul va întâlni pe teren propriu pe  CS Ocna Mureș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.