fc-transalpina-sugag-energia-sasciori38Programat inițial să se dispute în urmă cu aproape o lună, meciul restant dintre Transalpina  și Inter Ciugud se va juca mâine de la orele 14, la Șugag. Condițiile meteo nefavorabile de atunci, au făcut ca această partidă să fie amânată. Practic, mâine se întâlnesc două dintre formațiile revelație a acestui tur de campionat. Meciul va fi condus de o brigadă, avându-l la centru pe Damian Adrian, ajutat la cele două linii de Dan Horea și de Costea Mihai. Observatorul de joc este Bocai Ovidiu.


Din postura de nou promovată, Transalpina Șugag a făcut o figură foarte frumoasă în acest tur de campionat, având șansa, cu o victorie în meciul de mâine, să treacă pe poziția a doua a clasamentului. Cu o ”zestre” de 26 de puncte acumulate, șugăjenii își doresc, pentru meciul de mâine, a noua victorie și implicit atingerea ”cotei” 29.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții de la Ciugud, au făcut și ei o primă parte de campionat excelentă, acumulând 22 de puncte și vor ierna pe un călduț loc șase, dar în cazul unui egal,sau a unei victorii, putând sări chiar două poziții, până pe patru.

Din garnitura gazdelor va lipsi Bîrză R. accidentat, dar în schimb vor reveni, atât Breaz, după suspendarea de șase etape din meciul cu Olimpia Aiud, cât și Stoica F. , proaspăt revenit din Cehia, unde a fost la muncă. De partea cealaltă, Interul nu se poate baza pe serviciile lui Lupșan M., accidentat în meciul de la Lunca Mureșului și pe Bran I., plecat în concediu de odihnă.


Iată clasamentul Ligii a IV-a: 

clasament-liga-4-a

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.