Soda Ocna Mures-Gaz Metan Medias16Meciul cu numărul doi al rundei a șasea s-a disputat în această după amiază la Ocna Mureș. Partida, condusă la centru de o brigadă formată din Alin Cîmpean central, ajutat la cele două tușe de Adrian Croitoru și Mihai Stan, a pus față în față pe Soda,echipa gazdă și pe ciugudenii de la Inter. Văzută ca o posibilă pretendentă la câștigarea Ligii a IV-a în acest sezon, echipa din Ocna Mureș,după un debut ezitant,parcă și-a găsit cadența și a reușit, cu tot cu meciul de astăzi, patru victorii consecutive dintre care două au fost în deplasările dificile de la Daia,cu Dalia și cu Viitorul Sântimbru.

Soda la a patra victorie consecutivă

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meci desfășurat sub semnul echilibrului în primele 45 de minute,cînd scorul înregistrat a fost de 0-0. A doua repriză începe perfect pentru gazde, care reușesc să deschidă scorul în minutul 52 prin Cristea. Se face 2 la 0 prin golul marcat de Cotoară în minutul 80,pentru ca Pereat, în minutul 88, să consfințească scorul final pentru un sec 3-0 dintr-o lovitură de la 11 metri. Tot în faza penalty-ului fundașul central al oaspeților H. Marian este eliminat pentru al doilea galben.

 


Iată echipele trimise în teren:logo-soda-ocna-mures
Soda Ocna Mureș

1
Țiboc
20
Rațiu
15
Guț
13
Gabor
5
Arinar
7
Cristea
18
Pereat
4
Olar
10
Kiss
8
Cotoară
9
I. Cociș

Rezerve: 12. Decean, 11. Dandoș, 20. Rațiu, 24. Maier, 6. Nemeș, 17. Vaidasigan, 14. Goga, 16. Miclea
Antrenor: Maier Ovidiu

 

Inter Ciugud
inter_ciugud

1
Mureșan
18
Mitrea
21
Marian
8
Lupșan
10
Mărginean
19
Miclea
16
I. Cristea
17
I. Gherman
15
Rațiu A.
6
Oprișan
22
Iuoraș

 

Rezerve: 70.Bicheși, 4. Florea, 14. Popa, 7. Rațiu D., 20. Damian, 5. Bran S.
Antrenor: Bicheși Adrian


Cu această victorie echipa gazdă obține încă trei puncte prețioase și ajunge la cota de douăsprezece în șase partide jucate. Oaspeții rămân cu cele șapte puncte și cu un loc calduț în clasamentul Ligii a IV-a. În etapa viitoare, Soda se va deplasa la Șugag pentru un meci de foc,în timp ce Inter Ciugud primește acasă vizita celor de la Viitorul Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.