viitorul-spicul-daia-romana-gaz-metan-valea-lunga27Astăzi la Valea Lungă, pe o vreme rece de iarnă, s-au întâlnit Gazul din localitate și Viitorul Sântimbru. Partida a contat pentru etapa a 11-a a Ligii a IV-a. Oaspeții aflați într-o evidentă creștere de formă, au câștigat lejer această partidă. Gazdele rămân și după această etapă în  postura de lanternă roșie și fără nici un punct obținut. Gaz Metan Valea Lungă – Viitorul Sântimbru s-a încheiat cu scorul de 0-5. 


Meci reușit făcut de Viitorul Sântimbru în deplasarea de la Valea Lungă. Oaspeții au preluat încă de la început inițiativa și în minutul 10, Tănase a înscris pentru 1-0.  Terenul înghețat a pus destule probleme pe faza de construcție. Astfel că la pauză s-a intrat cu acest avantaj minim.
Și în a doua repriză tot oaspeții au fost cei care au controlat ostilitățile, în timp ce gazdele s-au mulțumit să se apere. Desprinderea de pe tabelă s-a produs în minutul 55,când Sașa a înscris pentru 0-2. A urmat apoi un galop de sănătate pentru sântimbreni, care au mai înscris de încă trei ori în poarta nefericitului Migea. Au mai marcat în minutul 66, Dumbra, pentru ca Pisoiu să închidă tabela cu dubla din minutele 78 și 86.


Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată echipele de start: 

gaz-metan-valea-lungaGaz Metan Valea Lungă

1
Migea
10
Vasiu S.
26
Vasiu C.
4
Perța
6
Șerban
11
Magyari
8
Suciu
23
Bulugea
20
Budiu
18
Pușcă
14
Moldovan

Rezerve: 25. Budiu F. , 13. Vekoni
Antrenor: Bulugea Radu

viitorul-santimbruViitorul Sântimbru

12
Barna
18
Ivașcu
15
Sularea
5
Hălălae
16
Hulea
14
Chișu
8
Crișan
10
Tănase
11
Sașa
9
Pisoiu
7
Dumbra

Rezerve: 1. Iacșa, 19. Sooș, 3. Cristea, 23. Bârlog
Antrenor: Kolonyoș Alexandru


 Etapa următoare, Gaz Metan Valea Lungă se va deplasa la Săsciori pentru întâlnirea cu Energia, în timp ce Viitorul Sântimbru va juca acasă cu Viitorul Spicul Daia Română.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.