viitorul-santimbru-cs-ocna-mures48Într-o după amiază de duminică, pe o vreme plăcută pentru fotbal, chiar dacă afară a plouat, Viitorul din Sântimbru primea vizita Fortunei Lunca Mureșului. S-au întâlnit în fapt, două echipe în foame mare de puncte. Cea care și-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc a fost echipa gazdă și într-o manieră categorică. Viitorul Sântimbru – Fortuna Lunca Mureșului s-a terminat 4-2.


O primă repriză extrem de spectaculoasă s-a desfășurat la Sântimbru. Gazdele s-au văzut repede conduse pe tabelă. În minutul 5 Morea i-a adus pe oaspeți în avantaj. Gazdele au reacționat repede și au reușit să egaleze prin Pisoiu în minutul 10. Acesta a transformat cu siguranță o lovitura de pedeapsă scoasă de Chișu. Douăzeci de minute mai târziu același Pisoiu a înscris pentru 2-1. Când lucrurile păreau să meargă spre normal, oaspeții mai lovesc o dată prin Păcurar. La pauză s-a consemnat un scor egal.
Nemulțumiți de rezultatul de pe tabelă din primul mitan, gazdele au pus stăpânire pe joc și au trecut în avantaj imediat după pauză. În minutul 46, Dumbra a înscris pentru 3-2. Ocaziile la poarta oaspeților n-au încetat și în minutul 78, Sașa aduce liniștea celor trei puncte, punctând pentru 4-2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată echipele de start: 

viitorul-santimbruViitorul Sântimbru

1
Barna
16
Hulea
8
Crișan
18
Sularea
8
Ivașcu
11
Sașa
10
Tănase
4
Hălălae E.
19
Chișu
9
Pisoiu
7
Dumbra

Rezerve: 12. Lazăr, 23. Negrea, 14. Hălălae C. 6. Șooș
Antrenor: Kalanyoș Alexandru

 

sigla-fortuna-luncaFortuna Lunca Mureșului

1
Farcaș
88
Tritean
4
Stoica
6
Georgiu
15
Huszar
11
Iakab
5
Păcurar
2
Moldovan
7
Bubău
13
I. Morea
3
Zoltan

Rezerve: 8. Bulgăr, 18. Trif, 14. Colcer, 22. Feher
Antrenor: Divricean Marin


În etapa viitoare echipa din Sântimbru se va deplasa la Valea Lungă pentru meciul cu Gaz Metan, iar Fortuna va întâlni pe teren propriu Energia Săsciori.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.